TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

“Biz hep engelli koşuyoruz”

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, Harita ve Kadastro Mühendisleri Odası’nın Seferihisar’da düzenlediği yaz kampında, mühendis adayı gençlerin sorularını yanıtladı

Haber Giriş Tarihi: 13.09.2017 07:02
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
“Biz hep engelli koşuyoruz”

Başka kentlerde 10-15 günde verilen izin sürelerinin İzmir'de yılları bulduğunu söyleyen Başkan Kocaoğlu, "Merkezi hükümetten sadece imza istedim; izin istedim. Çaresizlik, sıkışmışlık bizi daha fazla motive ediyor. Tırmalaya tırmalaya, çabalaya çabalaya, önünde başka seçenek olmadığı için koşarak ilerlemeye çalışıyorsun. Ama hiç düz yolda koştuğumuzu bilmem; biz hep engelli koşuyoruz. Engelleri aştıkça yolumuza devam ediyoruz” dedi.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, TMMOB’a bağlı Harita ve Kadastro Mühendisleri Odası’nın İzmir Seferihisar ilçesinde gerçekleştirdiği 16. Yaz Eğitim Kampı’nda harita mühendisliği öğrencileri ile buluştu. HKMO Genel Başkanı Ertuğrul Candaş’ın moderatörlüğünde düzenlenen “Kentsel değerler ve kent yönetimi” konulu panelde konuşmacı olan İzmir Büyükşehir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı seçildikten sonraki süreci, projelerini ve çalışma prensiplerini anlattı. Farklı illerin üniversitelerinde okuyan harita mühendisliği öğrencileri, Harita ve Kadastro Mühendisleri Odası’nın yöneticileri ile Seferihisar Belediye Başkanı Tunç Soyer’in de bulunduğu panelde Başkan Kocaoğlu, konuşmasının ardından öğrencilerin sorularını tek tek yanıtladı. (İHA/İZMİR)

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.