TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bornova’da kadın girişimciye destek

Bornova Belediyesinin öncülüğünde kurulan SS Bornova Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifi, yeni binasına kavuştu. Kadınlar burada emek verdiği ürünlerin tasarım, üretim ve satışını yapacak

Haber Giriş Tarihi: 26.10.2016 08:06
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Bornova’da kadın girişimciye destek

TANER UYANIKER

Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila’nın öncülüğünde kurulan ve kadınların üretimlerinin değerlendirilmesini hedef edinen SS Bornova Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifi, Büyükpark içindeki yeni binasında hizmet vermeye başladı.

Daha önce Bornova Belediyesi Araç İdare Amirliği olarak kullanılan binanın kooperatife tahsis edilmesi nedeniyle düzenlenen törene katılım yoğun oldu. Törende kooperatif üyesi kadınların ürettiği el emeği ürünler de sergilendi.

BAŞKAN’A TEŞEKKÜR

SS Bornova Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifi Başkanı Hürriyet Yıldız, yeni binalarında tasarım, üretim ve satışın birlikte yapılacağını söyleyerek, “Bornova Belediye Başkanımız Olgun Atila, üreten kadınlarımıza bu binayı tahsis ederek bize büyük bir destek verdi. Bu kararı nedeniyle tüm kooperatif üyelerimiz adına kendisine teşekkür ediyorum” dedi. Kadınların el emeği ürünlerini değerlendirmelerini sağlamak için çalıştıklarını söyleyen Yıldız, “Kooperatif ortaklarımız olan kadınlar yeni binamızda huzurlu ve kendilerine değer verilen bir ortamın oluştuğunu ifade ediyorlar. Bu da bizi çok mutlu ediyor” şeklinde konuştu.

KATKI VE DESTEK BEKLİYORUZ

Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila da kadınların her alanda etkin olmalarını istediklerini belirterek, “Üretmek isteyen, böylece hem kendilerine hem de ailesine katkıda bulunmak isteyen kadınlarımızı bu kooperatife üye olmaya çağırıyorum. Bornova Belediyesi olarak her zaman kadınlarımızın yanında olacağız. Kadınlarımızın üretime katılmasını destekleyeceğiz. Kadın kooperatifimizin kalkınması için herkesten katkı ve destek bekliyoruz” dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.