TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

BİP ile iletişim Kesilmeyecek

Giresun Çotanak Off Road Kulübü üyeleri yaylalarda gerçekleştirdikleri etkinliklerde Turkcell BİP sayesinde Türkiye’de bir ilk olan çoklu ekran özelliği sayesinde artık 6 kişiyle aynı anda HD kalitesinde görüntülü konuşma imkanını yakalayacak.

Haber Giriş Tarihi: 11.02.2018 10:29
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com

Kulüp üyesi Caner Çiftçi’nin, sosyal ağlar üzerinden etkinliklerde aynı anda beş kişi ile görüntülü görüşebilmek için hurda malzemelerden özçekim çubuğu imal etmesi Turkcell’de ilgiyle karşılandı. Çiftçiye, Turkcell tarafından bir adet cep telefon hediye edildi.

BİP’in çoklu ekran özelliği kullanılarak Çiftçi ile Turkcell yetkilileri arasında görüntülü görüşme gerçekleştirildi, çoklu ekran özelliği tanıtıldı. Caner Çiftçi, yaptığı açıklamada, BİP’in çoklu ekran özelliği sayesinde etkinliklerde birden fazla kişiyle aynı anda görüşme imkanını yakalayacaklarını aktararak, “Yaylalarda gerçekleştirdiğimiz etkinlikler sırasında araçlardaki arkadaşlarımızla sürekli irtibat halinde olmamız gerekiyor. Araçların birbirinden kopmaması için durumları ve nerede bulundukları bizim önemli. Yine yardıma ihtiyaç duyanlarla da irtibata geçmek mühim. Çoklu ekran özelliği sayesinde aynı anda 6 kişi ile aynı görüşme fırsatı elde edeceğiz ve iletişimimiz kesilmemiş olacak” dedi.  AA

 

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.