TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bu şov kaçmaz

İzmirlilerin çok yakından tanıdığı ünlü prodüktör ve koreograf Öner Evez ve Yakup Biçer muhteşem bir moda şov için İzmir’e geliyor. “Alfabeta ss 18 couture” koleksiyonu için kollarını sıvayan Evez ve Biçer İzmir’de moda rüzgarı estirecek

Haber Giriş Tarihi: 10.01.2018 06:55
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Bu şov kaçmaz

KENAN YEŞİL

 Türkiye’nin en büyük gelinlik, damatlık ve abiye fuarı olan IF Wedding Fashion İzmir için geri sayım başladı. 16 Ocak Salı Günü, 12. İzmir Gelinlik, Damatlık ve Abiye Fuarında gerçekleşecek olan “Alfabeta ss 18 couture” koleksiyonu için kollarını sıvayan Öner Evez ve Yakup Biçer izleyenler için muhteşem bir şov hazırlıyor. Türk mankenlerin yanı sıra, dünyaca ünlü Victoria’s Secret meleği Rus Top Model Maryna Linchuk ile Ayşe Hatun Önal başta olmak üzere bir çok ünlü manken de bu şov için özel olarak hazırlanıyor.

 BU ŞOV KAÇMAZ

Şimdiye kadar düzenlediği bir çok defilede dünyanın önde gelen isimlerini Türkiye’ye getiren Öner Evez ve Yakup Biçer, “Alfabeta ss 18 couture” koleksiyonu için de çok özel hazırlandıklarını belirterek, “Defileyi özellikle izlemeye gelin. Muhteşem şovlar sizleri bekliyor” diye konuştu.

 AYŞE HATUN ÖNAL TEKRAR PODYUMDA

Uzun bir aradan sonra tekrar podyumda yürüyecek olan Ayşe Hatun Önal ise podyumda olmanın kendisini her zaman heyecanlandırdığını ifade ederek, “İzmirlilerle tekrar bir arada olmak beni mutlu ediyor. Bu muhteşem şovu kaçırmayın” dedi.

 

 

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.