TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bu trafiğe çare bulun!

Buca’nın kronikleşen trafik sorunu Seyhan Mahallesi’nde de yaşanıyor. Karabağlar sanayi sitesine yakın olan dar sokaklara sahip mahallede oluşan trafik yoğunluğu vatandaşları isyan ettirdi

Haber Giriş Tarihi: 17.11.2017 07:31
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Bu trafiğe çare bulun!

YUSUF ÇAĞIRTEKİN

İzmir’in en kalabalık ilçelerinden Buca’da yaşanan trafik sorunlarını daha önce de yaptığımız haberlerimizde siz değerli okuyucularımızı bilgilendirmiştik. Dar sokakları ile bilinen Buca’nın hemen her yerinde trafik sorunları yaşanmaya devam ediyor. Karabağlar Sanayi Sitesi’ne yakın olan Seyhan Mahallesi’nde 700 ve 701 sokakta, neredeyse her akşamüstü yaşanan trafik sorunu araç sahibi vatandaşları çileden çıkarıyor. İnkılap Alt Geçidi’nin önünde biriken araçların uzun kuyruklar oluşturduğu gözlenirken, sanayi’ye giden araçların sık sık bu yolu kullandığını belirten vatandaşlar, bazen saatlerce trafiğin sıkıştığını söyledi. Yoğunluktan ötürü gitmek istedikleri yere zamanında varamadıklarını da ileten vatandaşlar, yetkililerin soruna bir çözüm üretmesi gerektiğini belirtti. Ambulansların geçerken çok zorlandığını da söyleyen birkaç vatandaş, yolların genişletilmesini önerdi.

“CANA MAL OLABİLİR”

Karabağlar Sanayi Sitesi’ne yakın olduğu için her gün binlerce aracın Seyhan Mahallesi ve civardaki yolları kullandığını ifade eden Zeki Durmaz isimli bir vatandaş, “Bu yoğunluğu her gün görebiliyoruz. Sokaklarımız çok dar. Bir de ileride bulunan İnkılap Alt Geçidi’nin oradaki yerde bir yol yapım çalışması da var. Bu trafikte onun da etkisi olduğunu düşünüyorum” dedi. Bölgede esnaf olan Yasin Keçesi isimli bir vatandaş ise, “Akşamüstü trafik çok sıkışıyor. Ben geçen sene burada iki saat trafiğin açılmasını beklemiştim. Binlerce araç geçiyor ama baksan doğru dürüst bir yol bile yok. Allah korusun acil bir hastamız olsa geçemeyeceğiz. Bazen ambulanslarda geçemiyor. Allah korusun insanların canına mal olabilir. Yetkililerden çözüm bekliyoruz” ifadelerini kullandı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.