TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bu trafik cana mal olabilir

Buca Seyfi Demirsoy Devlet Hastanesine gidilen Özmen Caddesi’nde oluşan yoğun trafiğin ambulansları etkilediği gözleniyor. Dar olan yolun kenarına araçlar da park edince trafik içinden çıkılmaz bir hal alıyor

Haber Giriş Tarihi: 17.02.2018 07:55
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Bu trafik cana mal olabilir

YUSUF ÇAĞIRTEKİN-ÖZEL HABER

Dar yollarıyla trafiğin sürekli sıkıştığı gözlenen İzmir’in Buca İlçesi’nde en büyük yoğunluğun yaşandığı noktalardan bir tanesinin Özmen Caddesi olduğu gözleniyor. Buca Seyfi Demirsoy Hastanesinin yanında bulunan ve hastaneye giriş yapılan caddede araçların yol kenarına park etmesiyle trafik tek şerit halinde akıyor. Tek şerit halinde akan trafikte hastaneye acil olarak hasta yetiştirmek isteyen ambulansların sık sık beklemek zorunda kaldığı gözleniyor. Acil hastaları hastaneye yetişmek için saniyelerle yarışan ambulans ekipleri, oluşan yoğunluktan dolayı acil hastaların kaybedebileceği gerçeğini gösteriyor.

YOLLAR YENİLENMELİ

Vatandaşlardan alınan bilgilere göre hastaneye giden yolun çok dar olduğu söylenirken özellikle yol kenarına park eden araçlara izin verilmesi trafiği çok fazla kilitlediği öğrenildi. Yetkililerin yol kenarına araç park edilmesine izin vermesini anlayamadıklarını da belirten vatandaşlar, bu durumun engellenmesi gerektiğini aksi takdirde can kayıplarının artacağını ifade etti. Son olarak Buca’da çok fazla dar yol olduğuna da dikkat çeken vatandaşlar yetkililerden yolları revize etmesini talep etti.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.