TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Buca çimlerde konser keyfi

Buca Belediyesinin genç müzik gruplarını kent sakinleriyle buluşturduğu Buca Çim konserleri Hasanağa Bahçesi’nde devam ediyor.

Haber Giriş Tarihi: 10.10.2017 10:02
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Buca çimlerde konser keyfi

Bucalılar, akustik, etnik ve pop müzik dallarında her gün farklı bir grubun sahne aldığı konserler serisinde, açık havada yeşillikler arasında müziğin büyülü dünyasına yolculuk imkanı yakalıyor. Müzikseverlere tadına doyulmaz saatler yaşatan çim konserleri 13 Ekim’e kadar devam edecek.  

Buca Belediyesi Hasanağa Bahçesi’nde Buca Çim konserleriyle müzikseverleri ağırlıyor. Buca’nın yeşil doğasıyla ünlü Hasanağa Bahçesi’nde düzenlenen konserler Bucalılara tadına doyulmaz saatler sunuyor. Buca Çim Gençlik konserlerinde her gün farklı bir grup sahne alıyor. Hasanağa Bahçesin’nde kurulan özel sahnede performans sergileyen gruplar akustik, etnik, pop müzik dallarında konserler veriyor. Yeşillikler içinde yer alan açık hava sahnesinde müzik dinlemenin huzur ve keyfini yaşatan konserler 18.00-19.00 saatleri arasında müzikseverleri ağırlıyor. Temiz havada, doğayla baş başa müziğin büyülü dünyasını sunan konserler serisi 13 Ekim’e kadar devam edecek. n HABER MERKEZİ

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.