TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Buca’da soğuğa karşı sıcacık önlem

Tüm yurdu etkisi altına alan yoğun kar yağışı ve soğuk hava şartları insanlar kadar sokaklarda yaşayan can dostlarımız hayvanları da olumsuz etkiliyor.

Haber Giriş Tarihi: 20.01.2017 10:02
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Buca’da soğuğa karşı sıcacık önlem

Buca Belediyesi, sokak kedilerinin soğuk hava koşullarında sığınabileceği kalıcı bir liman olabilecek kedi evleri yaptırarak, ilçe geneline dağıtıma başladı. Buca Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü ekipleri, polipropilen malzemeden üretilen 80 adet özel kedi evinin kurulumu için ilçe genelinde çalışmalara başladı. Bucalılar kedi evlerini Buca Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğünden ücretsiz de temin edebiliyor.

KULÜBELER SU GEÇİRMİYOR

Polipropilen malzemeden üretilen 80 adet kedi evinin kurulumu için çalışmalara başlayan ekipler, ilk etapta sokak hayvanlarının yoğun olarak bulunduğu bölgelere ağırlık verdi. Sıcak ve soğuk havalarda kedilerin sığınabileceği bir liman olarak yapılan kulübeler, su geçirmez, dış hava koşullarına dayanıklı, yıkanabilir ve temizlemesi kolay malzemesi ile dikkat çekiyor.

ÜCRETSİZ TEMİN İMKANI

Buca Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü, ilçe geneline kuracakları kedi evlerinden talep eden hayvan sever Bucalılar için de destek sağlayacak. Kendi çevrelerindeki sokak kedileri için kulübe temin etmek isteyen Bucalılar, Buca Belediyesinin Tınaztepe’de yer alan Veteriner İşleri Müdürlüğünden ücretsiz olarak temin edebilecek. (İHA/İZMİR)

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.