TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Buca’dan amatöre destek

Buca Belediyesi’nden Buca’nın 16 Amatör spor kulübüne 175 bin lira nakdi destek geldi. Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina, Buca’da faaliyet gösteren 16 amatör spor kulübüne 175 bin lira nakdi destek çekini Buca Arena stadında Bucaspor- Galatasaray arasında oynanan Ziraat Türkiye Kupası maçı öncesinde verdi

Haber Giriş Tarihi: 20.01.2018 08:25
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Buca’dan amatöre destek

AHMET TOPRAK

Amatör spor kulübü temsilcileri ve yüzlerce minik futbolcunun katılımıyla yapılan coşkulu törende konuşan Başkan Piriştina, amatör kulüpler için yapılacak Yenigün Spor Kompleksi’nin temelini de Şubat ayı sonunda atacaklarını müjdeledi. Buca Belediyesi amatör spor kulüplerine desteğini arttırarak sürdürüyor. Buca’da faaliyet gösteren 16 amatör spor kulübüne toplam 175 bin lira nakdi destek kararı alan Buca Belediyesi, çeklerin dağıtımını Bucaspor-Galatasaray arasında oynanan Ziraat Türkiye Kupası son 16 rövanş maçı öncesinde düzenlenen törenle yaptı. Buca Arena Stadı’nda düzenlenen törene Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina, amatör spor kulübü başkanları ve amatör kulüplerde eğitim alan yaklaşık 500 minik sporcu da katıldı. Amatör Spor Kulüpleri Birliği Başkanı Kenan Polat, spora ve sporcuya verdiği maddi manevi destekten dolayı teşekkür ederken, minik futbolcular Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina’ya coşkulu tezahüratlar eşliğinde teşekkür pankartı açtı. Minik sporcular daha sonra hep birlikte Başkan Piriştina’nın davetlisi olarak tribünde Bucaspor-Galatasaray maçını izledi.

YENİ PROJE MÜJDESİ

Yeşil sahada düzenlenen törende Buca’da bulunan 16 amatör futbol kulübüne toplamda 175 bin lira nakdi destek vereceklerini müjdeleyen Başkan Piriştina, temsili çeki kulüp başkanlarına teslim etti. Geleceğin futbol yıldızlarına “Yaşınız ne olursa olsun spora her zaman devam edin, sakın bırakmayın. Bizler elimizden geldiğince sizlere destek olmaya devam edeceğiz” sözleriyle seslenen Başkan Piriştana, bir de müjde verdi. Başkan Piriştina, amatör spor kulüplerinin kullanımı için inşa edilecek ve içerisinde 1 adet büyük, 2 adet küçük futbol sahası, koşu parkuru, soyunma odaları, hakem odası, kulüp odaları, 550 kişilik tribün ve kafeterya bulunacak Buca Belediyesi Yenigün Spor Kompleksi’nin temelini şubat ayının sonunda atacaklarını açıkladı.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.