TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bucaspor düşmeme konusunda kararlı

Yaşadığı mali problemlerle sürekli gündeme gelen TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta Bucaspor önceki gün evinde ağırladığı Kocaeli Birlikspor’u 2-0 yenerek, ligden düşmemek için önemli bir avantaj elde etti

Haber Giriş Tarihi: 12.02.2018 07:54
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Bucaspor düşmeme konusunda kararlı

YUSUF ÇAĞIRTEKİN

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele veren Bucaspor önceki gün ligden düşmemek adına çok önemli bir galibiyet aldı. Ligin zayıf temsilcisi Kocaeli Birlikspor’u evinde ağırlayan sarı lacivertli ekip, rakibini 2-0 yendi. Fırtınaya galibiyeti getiren goller 35. dakikada Onur Alkan ve 76. dakikada İbrahim Şirin’den geldi. Bu sonuçla düşme potasından 4 puan uzaklaşan İzmir temsilcisi bir nebze olsun rahat nefes alırken, teknik ekibin önümüzdeki hafta oynanacak Tokatspor maçı hazırlıklarına ara vermeden başladığı öğrenildi.

“İÇ SAHADA GÜLÜYOR”

Yaşadığı mali problemler ve yönetim içinde oluşan derin fikir ayrılıkları nedeniyle zor günler geçiren Bucaspor’un iç sahada gösterdiği performans da dikkatlerden kaçmadı. Kocaeli Birlikspor’u yenerek iç sahada üst üste 3. galibiyetini alan sarı lacivertli ekip toplamda 20 puanla 14. Sırada bulunuyor. 20 puanın 14’ünü iç sahada aldığı gözlenen İzmir temsilcisinin dış sahada yalnızca 6 puan toplayabildi. Dış sahada gösterdiği etkisiz performansı üzerinden atmak isteyen Bucaspor’da bu hafta sonu oynanacak Tokatspor maçına mutlak galibiyet parolasıyla çıkması bekleniyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.