TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bucaspor fırsat tepti

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta Bucaspor kendi evinde karşılaştığı rakibi Bodrum Belediyesi Bodrumspor ile 1-1 beraber kaldı. Son haftalarda ivme kazanan fırtınalar bu sonuçla üst sıralara tırmanma fırsatını tepti

Haber Giriş Tarihi: 21.11.2017 07:31
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Bucaspor fırsat tepti

YUSUF ÇAĞIRTEKİN

TFF 2. Lig Kırmızı Grupta mücadele eden Bucaspor, inişli çıkışlı bir grafik çizmeye devam ediyor.  13. Hafta mücadelesinde kendi evinde karşılaştığı rakibi Bodrum Belediyesi Bodrumspor ile 1-1 berabere kalan sarı lacivertli ekip bu sonuçla, haftayı 10 puanla 13. Sırada kapatmış oldu.  Karşılaşmanın 10. Dakikasında öne geçen konuk ekip, Bodrumspor’un golü Emre Şahin’den gelirken, Bucaspor’un golü ise karşılaşmanın 40. dakikasında Bucaspor’un en formda golcüsü İlyas Çakmak’tan geldi. Maç boyu üstün bir futbol oynayan İzmir temsilcisi galibiyeti getirecek golü atamayınca karşılaşma 1-1 sona ermiş oldu.

LİGDE KALMAYI GARANTİLEMEK

Bu sonuçla üst sıralardan iyice uzaklaşan Bucaspor, play-off şansını hemen hemen kaybetmek üzere. Play-off oynama hakkı elde edecek son takım olan 5. takım ile arasında 15 puan fark oluşan Bucaspor, bu yıl ligde kalmayı garantilemek istiyor. Devre arasında birkaç takviye yapılması gündeme gelen Bucaspor’da teknik direktör Mehmet Bulut’un bir sonraki sezonun planlamasını yapıp, transferleri sonraki sezona göre yapması beklenirken, devre arasında her şeyin netleşeceği konuşuluyor. Öte yandan bir sonraki hafta ligin güçlü ekiplerinden Afjet Afyonspor ile karşılaşacak olan fırtınalar, karşılaşmadan puan ya da puanlar alarak, ligde küme düşme korkusu yaşamak istemiyor. Bu sezon şans bulan genç oyuncuların da iyice tecrübe kazanması hedeflenirken, bir sonraki sezon yapılacak takviyelerle takımın tekrar üst sıralara oynaması hedefleniyor. 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.