TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bucaspor olaylı döndü

TFF 2. Lig Kırmızı Grup 12. haftasında deplasmanda Amed Sportif ile 1-1 berabere kalan Bucaspor, İzmir’e dönmek için havaalanına giderken Amed Sportif taraftarların taşlı saldırısına uğradı

Haber Giriş Tarihi: 14.11.2017 07:55
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Bucaspor olaylı döndü

YUSUF ÇAĞIRTEKİN

TFF 2. Lig Kırmızı Grupta geçen hafta aldığı galibiyetle tekrar toparlanma yoluna giren Bucaspor, önceki gün deplasmanda karşılaştığı rakibi Amed Sportif ile 1-1 berabere kaldı. Ev sahibi ekibin golünü karşılaşmanın 3. dakikasında Murat Yılmaz kaydederken, Bucaspor’un golünü ise 34. dakikada Emre Özkan attı. Bu sonucun ardından Bucaspor 9 puanla 14. sırada haftayı geride bırakırken, ev sahibi Amed Sportif 16 puanla 11. sırada yer aldı. Bir an önce toparlanıp üst sıralara yükselmek isteyen Bucaspor’un bir sonraki rakibi Bodrum Belediyesi Bodrumspor olacak. Muğla temsilcisini evinde ağırlayacak fırtınalar galip gelerek, play off potasına yaklaşmak istiyor.

Öte yandan karşılaşmanın ardından İzmir’e dönmek için stattan ayrılan Bucaspor kafilesini taşıyan otobüse taşlı saldırı yapıldı. Camların kırıldığı otobüsün içinde oyuncular, korku dolu anlar yaşadı. Polisin hemen olaya müdahale ettiği ve havaya ateş açarak saldırganları olay yerinden dağıttığı belirtilirken, oyuncuların morallerinin de bozulduğu ifade edildi. Bucaspor’a gönül veren taraftarlar da sosyal medyadan takımının oyuncularına destek çıktı. Saldırıyı yapanlara eleştiren taraftarlar, birlik ve beraberlik mesajı verdiler. 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.