TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bucaspor’a 2  Milyon TL gerekiyor!

Bucaspor Yönetim Kurulu  dün yaptığı açıklamada hafta içerisinde 2 Milyon TL bulamamaları halinde 6 puanlarının silineceğini açıkladı. Mehmet Bulut’un yerine ise takımı ocak ayına kadar Aytekin Sümbül çalıştıracağı öğrenildi

Haber Giriş Tarihi: 06.12.2017 08:28
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Bucaspor’a 2  Milyon TL gerekiyor!

YUSUF ÇAĞIRTEKİN

Geçtiğimiz hafta sonu Menemen Belediyespor’a 5-1 kaybeden Bucaspor’da sular durulmuyor.   Alınan ağır yenilgi sonrasında istifa eden Mehmet Bulut’un yerine takımı ocak ayına kadar altyapıdan Aytekin Sümbül’ün çalıştıracağı öğrenildi. Kulüp dün yaptığı açıklamada ise çok önemli bir krizin eşiğinde olduklarını belirterek, Bucaspor’a gönül veren herkesi göreve çağırdı.  Kulübün hafta içerisinde 2 Milyon TL tutarındaki borç bedelini ödemediği takdirde 6 puanın silineceği açıklanırken, durumun kamuoyu ile paylaşılması gerektiği vurgulandı.

“6 PUANIMIZ SİLİNECEK!”

Bucaspor’un yaptı açıklamada, “Kulübümüz tamamen yalnızlığına terk edildiği ciddi bir buhran dönemindedir. Göreve gelindiği mart 2017 tarihinden bu yana ödenmeye devam eden, 2011 sezonundan bu yana ötelenen kulüp yabancı futbolcu dosyalarına yüklü ödemeler yapılmış ancak dosyaların tamamı henüz kapatılamamış ve bu süreçler yönetimimizi ciddi anlamda yıpratmıştır. 9 Aylık süreç içerisinde kulübümüzün puanının silinmesi sıkıntısı yaşadığı ve her birinden 6 puan silme cezası çıkmış olan dosyalardan Tosaint Rıckets, Torric Jebrin, Tamandan Insaliwa, Mohamed Dahmane ve Carlos Alberto Fernandes dosyalarının total borcu, geçmiş dönem futbolcu borçları, geçmiş ve muaccel devam eden borçlar ve devlet borçları için yaklaşık 12.000.000 TL civarında ödemeler yapılmış ve dosyalar kapatılmıştır. Kevin Pariente ve Eduardo Fernandes Pereira Gomes dosyaları ise taksitlendirilmiş, yüksek meblağlarda ödemeler ilgili dosyalara yapılmış ve yapılmaya devam etmektedir. Uzlaşı girişimlerini sürdürdüğümüz ancak bir sonuç alamadığımız bir fifa dosyamız ile olan uyuşmazlığımızın çözümü noktası artık tamamen tıkanmıştır. bir çok konuda uzlaşmacı, çözüm odaklı ve özverili davranan yönetim kurulumuzun da artık bir desteğe ihtiyaç duyduğunu ve camiamızı ayakta tutabilmek için ne denli çaba sarf ettiğinin herkes tarafından bilinmesi arzumuz mevcuttur. Önemle bilinmesini istediğimiz bir husus kulübümüz bu hafta içerisinde 2 milyon TL değerindeki bedeli tamamlayamazsa 6 puanı silinecektir” ifadeleri kullanıldı.

“DESTEK BEKLİYORUZ”

Açıklamanın devamında ise, “Bugüne kadar stadımızın ve tesislerimizin yenilememesi için destekte bulunan belediyemizin aynı zaman alt yapımıza ve a takıma gıda yardımı ve nakdi yardım etmiş olmasına rağmen desteklerinin yeterli olmadığını görülmektedir hiçbir kamu kurum ve kuruluştan, maçlarımıza, kulübümüze destek ziyareti için gelen, fotoğraflar çektirip sosyal medyada paylaşan hiçbir siyasi oluşumdan, hiçbir şirketten, hiçbir iş adamından destek görmemiştir, görememektedir.
Değerli büyüklerimizden bu zorlu maratonda İzmir’imizin ve hatta Türkiye’mizin futbolcu beşiği olan, alt yapısının bacasız bir fabrika gibi tüttüğü ve kendi öz değerleri ile çıktığı kupa müsabakasında Süper Lig ekibine kafa tutan kulübümüzün Türk futbol değerlerini de yaşatabilmek adına, ayakta kalması ve futbolumuza yeni isimler katmaya devam edebilmesi için omzumuza bir destek beklediğimizin bilinmesini ister, her türlü destek ve işbirliğine açık olduğumuzu iletiriz. Saygılarımızla! Buralarda henüz yaşamaya devam eden bir Bucaspor varken desteğinizi esirgemeyin, beraber yaşayalım” denildi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.