TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bucaspor’da savunmaya dikkat

TFF 2. Lig’de çıktığı 3 maçta 2 mağlubiyet, bir galibiyet alan Bucaspor özellikle mağlubiyetleri iç sahada yaşaması taraftarı çileden çıkartıyor

Haber Giriş Tarihi: 21.09.2017 08:19
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Bucaspor’da savunmaya dikkat

YUSUF ÇAĞIRTEKİN

TFF 2. Lig’de çıktığı 3 maçta 2 mağlubiyet, bir galibiyet alan Bucaspor özellikle mağlubiyetleri iç sahada yaşaması, taraftarı isyan ettirmişti. Kaybedilen iki maçta da yapılan ciddi savunma hataları, savunmanın alarm verdiğini gösterdi. Şu ana kadar oynanan üç maçta da tecrübeli Veli Kızılkaya ve genç futbolcu Uğurcan Yıldızlı’ya stoperde görev veren teknik direktör Ahmet Yıldırım, savunmada yaşanan sorunları engellemek için, Emre Toraman’ı da Eyüpspor maçı ve Hatayspor maçında savunmanın önünde oynattı. Teknik ekibin aralara atılan toplara önlem almak istediği bilinirken, Hatayspor teknik ekibinden alınan bilgilere göre Bucaspor’un bu zaafının bilindiği ve hafta boyu bu konuda çalışmalar yapıldığı öğrenildi.

TAKIMA UYARI

Özellikle iç saha maçlarında taraftarı mutlu etmek isteyen yönetim ise Hatayspor maçından sonra takımı uyardığı öğrenildi. Dikkatli olunduğu takdirde iç sahada birçok maçı kazanabileceklerini belirten yönetim, takımın toparlanmasını ve hak etmeyenin takımda kalamayacağının mesajını verdi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.