TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bucaspor’da toparlanma fırsatı

Bucaspor TFF 2. Lig Kırmızı Grup’un 13. haftasında bugün evinde Bodrumspor ile karşılaşacak. Geçen hafta yaşanan olaylar nedeniyle takımına destek olmak isteyen Buca taraftarları destek çağrısında bulundu

Haber Giriş Tarihi: 19.11.2017 08:39
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Bucaspor’da toparlanma fırsatı

YUSUF ÇAĞIRTEKİN

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Bucaspor, bugün saat 13.30’da Bodrum Belediyesi Bodrumspor ile karşılaşacak. Yeni Buca Stadyumu’nda rakibini ağırlayacak sarı lacivertli ekipte hedef mutlak galibiyet elde etmek. Son iki maçta da ortaya koyduğu iyi oyunla 4 puan kazanan ve toparlanma mesajı veren fırtınalar da, oyuncuların maça iyi hazırlandığı haberleri gelirken, oyuncular bir an önce toparlanıp, üst sıralara tırmanmak istiyor. Taraftarlarının desteğiyle Bodrum Belediyesi Bodrumspor maçından galip çıkmak istediklerini belirten oyuncular, galip gelerek,  geçen hafta Amed Sportif maçında yaşanan olayları da unutmak istiyor.

TARAFTARLARDAN TAM DESTEK

Öte yandan geçtiğimiz hafta sonu Diyarbakır’da Amed Sportif karşılaşması sonrasında Bucaspor takım otobüsünün taşlanmasıyla, morali bozulan oyuncularına maçta tam destek olmak istediklerini söyleyen taraftarlar, sosyal medyada tüm taraftarlara maça gidilmesi yönünde çağrıda bulundu. Takımlarının çok büyük bir olay atlattıklarını savunan taraftarlar, oyuncuların moralinin düzeltilmesi konusunda hem fikir olduklarını belirtti. Karşılaşmadan elde edilebilecek iyi bir sonuçla önümüzdeki hafta karşılaşılacak Afjet Afyonspor maçına moralli gitmek isteyen Bucaspor, galip gelmesi durumunda puanını 12’ye yükseltecek ve küme düşme hattından az da olsa uzaklaşmış olacak.   

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.