TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bucaspor’dan anlamlı hareket

Bucaspor yönetimi geçtiğimiz haftalarda sosyal medyada başlattığı bir organizasyon ile Bucaspor’un maçlarının skorlarını doğru tahmin eden taraftarlarına forma hediye etti

Haber Giriş Tarihi: 20.11.2017 08:26
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Bucaspor’dan anlamlı hareket

YUSUF ÇAĞIRTEKİN

Bucaspor yönetimi örnek bir davranışa daha imza attı. Geçtiğimiz haftalarda sosyal medyada başlattığı bir organizasyon ile takımlarının maçlarının skorlarını doğru tahmin eden kişilere, kulübün orijinal lisanslı formalarını hediye eden yönetim, taraftarlardan tam destek aldı. Daha önce Bucaspor’un Amed Sportif ile Türkiye Kupasında karşılaştığı müsabakanın sonucunu doğru tahmin eden 3 kişiye forma hediye eden sarı lacivertli ekibin yönetimi, önceki gün Sancaktepe maçını doğru tahmin eden 10 kişiye de Çevik Bir Meydanı’nda düzenlediği organizasyon ile formalarını takdim etti. Taraftarlar kazandıkları ödülle çok mutlu olduklarını ifade ederken, böyle bir organizasyon gerçekleştirdiği için Bucaspor yönetimine teşekkür ettiklerini belirtti. Bucaspor Asbaşkanı Feyzi Özer’in sahibi olduğu Özak Yapı ve Bucaspor Yönetim Kurulu Üyesi Önder Akhan’ın sponsorluğunda düzenlenen projede şimdiye kadar toplamda 13 kişiye forma hediye edildi.

“DESTEKLEYEN HERKESE TEŞEKKÜRLER”

Bucaspor’a gönül vermesi ile bilinen, projenin en başından beri içinde yer alan ve talihli taraftarları belirlemek için çekiliş organizasyonlarını tertip eden Murat Mercan, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Evet arkadaşlar geçtiğimiz haftalarda 500 yorumun arasında maçın skorunu doğru tahmin eden 20 arkadaşımız arasında yaptığımız çekiliş sonucunda, 10 talihli belirlemiştik. Bugün de bu şanslı kardeşlerimize formalarını teslim ettik. Özak İnşaat Yapı firması sponsorluğunda gerçekleştirdiğimiz çekilişte bizlere destek veren Özak İnşaat Yapı firması sahibi ve Bucaspor Asbaşkanı Feyzi Özer ve Yönetim Kurulu üyesi Önder Akhan’a teşekkür ederiz. Buluşmamızda bizleri yalnız bırakmayan Buca Fan Club Derneği Başkanı Yiğit Oral’a, Buca Poşulular Derneği Başkanı İlker Uyar’a, Ultras Buca Genç Derneği Başkanı Ferdi Baysal ve Meriç Güncü’ye, bizleri yalnız bırakmadıkları için teşekkür ederiz. Forma gelirinin tamamı kulübümüze verilmiştir. Buca’mız için iş adamlarının ve esnafların desteğinin çok önemli olduğunu biliyoruz. Buca halkı olarak elimizi taşın altına koyma vakti geldi de geçiyor. Buca’mızın marka değeri olan Bucaspor’umuza sahip çıkalım. Ekmeğini yediğimiz, paramızı kazandığımız, suyunu içtiğimiz semtimize arkamızı dönmeyelim. Ne kadar birlik ve beraberlik içinde olursak,Buca halkı olarak o kadar kazanırız” ifadelerini kullandı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.