TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bucaspor’dan hayati 3 puan

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta bitime 3 hafta kala kümede kalma mücadelesi veren Bucaspor, kendi sahasında ağırladığı Afjet Afyonspor’u İlyas’ın golüyle mağlup ederek çok ligde kalmak adına çok önemli bir adım attı

Haber Giriş Tarihi: 17.04.2018 07:19
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Bucaspor’dan hayati 3 puan

YUSUF ÇAĞIRTEKİN

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta bitime 3 hafta kala küme düşme hattında çok kritik haftalara girilirken, ligde kalmak için mücadelesini sürdüren Bucaspor, kendi evinde ağırladığı ligin güçlü ekiplerinden Afjet Afyonspor’u tek golle geçti. 45 artı 2. Dakikada İlyas’ın penaltıdan kaydettiği golle galibiyeti yakalayan sarı lacivertli ekip bu sonuçla puanını 31’e yükseltti. Küme düşme hattında en büyük rakipleri olan Bodrumspor ve Tuzlaspor’un puan kaybettiği haftada çok kritik bir galibiyet elde eden fırtınalar, Tuzlaspor ve Bodrumspor ile aynı puana sahip. Kalan 3 haftanın 2’sinde rakiplerini evinde ağırlayacak olan sarı lacivertliler ev sahibi avantajını kullanmak isteyerek ligde kalmayı hedefliyor.

RAKİP GÜÇLÜ MENEMENSPOR

Afyonspor maçından sonra çalışmalara ara vermeden devam eden Bucaspor’un bu haftaki rakibi ise 69 puanla 2.sırada bulunan Menemen Belediyespor. Güçlü rakibini evinde devirip, kümede kalma adına çok önemli bir avantaj elde etmek isteyen sarı lacivertli ekip, kazanması halinde puanını 34’e çıkaracak ve Tuzlaspor ve Bodrumspor’dan en az birinin puan kaybetmesini bekleyecek. Taraftarların bu önemli mücadelede takımını yalnız bırakmayacağı da öğrenilirken, maçtaki hedefin mutlak 3 puan kazanmak olduğu belirtildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.