TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bucaspor’dan destek ziyaretleri

Bucaspor Kulübü 90. kuruluş yıldönümü için bir dayanışma yemeği etkinliği düzenleyecek. Başkan Ahmet Doğan, Buca’nın ileri gelen ailelerini 25 Mart’ta düzenlenecek olan organizasyona davet etti

Haber Giriş Tarihi: 16.03.2018 07:48
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Bucaspor’dan destek ziyaretleri

YUSUF ÇAĞIRTEKİN

Bucaspor Kulübü 90. yıldönümü kapsamında kulübün içinde bulunduğu maddi sıkıntıları da gidermek için bir yemek organizasyonu düzenleyecek. 25 Mart saat 19.28’de başlayacak olan organizasyonda Buca’nın ileri gelen ailelerini bir araya getirmek isteyen başkan Ahmet Doğan, bu kişileri tek tek ziyaret ederek, yemek davetiyesi verdi. İlk ziyareti Bucaspor’a verdiği önemli desteklerle bilinen ve kulübün aynı zamanda Onursal Başkanı olan Buca Belediyesi Başkanı Levent Piriştina’ya düzenleyen Doğan ve yöneticileri, başkandan olumlu yanıt aldı. Bucaspor’a desteklerinin düreceğini belirten Levent Piriştina, “Bucaspor Kulübü 90 yıllık koca bir çınar. Zor günler yaşıyoruz ve bu süreçte birlikteliğin önemli olduğunu düşünüyorum” ifadelerini kullandı.

“KIVILCIM ATEŞE DÖNÜŞECEK”

Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina'nın kulübe olan katkılarının yadsınamaz olduğunun altını çizen Bucaspor Başkanı Ahmet Doğan ise, “Bucaspor kulübü, sadece Buca için değil Türkiye için de vazgeçilmez bir değerdir. Ne yazık ki maddi ve sportif yönden kötü durumdayız. Bu kentin yöneticileri ve sorumluluk sahibi bireyler olarak, üzerimize düşeni yapmak için yola çıktık. Başkan Piriştina ile güzel şeyler için zemin hazırladık. Biz bir kıvılcım yakacağız ve bu ‘ateşe’ dönüşecek. BUCA için elini taşın altına sokmak isteyen herkesi bir araya getirerek sinerji yaratacağız. Önceliğimiz kısa vadeli borçlar için kaynak yaratmak istiyoruz Bunu başaracağımızdan eminim. Çünkü Buca dayanışmanın ve kardeşliğin ön planda olduğu bir kent. Fikir ayrılıklarını, eleştirileri bir kenara bırakarak güzel şeyler yapacağımızdan eminim” diye konuştu.

ORTAK ZİYARETLER SÜRECEK

Buca Belediyesinden sonra ziyaretlere devam eden Ahmet Doğan ve yöneticiler, Buca’da iş dünyasının önde gelen isimlerine tek tek ziyaretler düzenledi. Düzenledikleri ziyaretlerle kulübe sunmayı planlayan yönetimin, 25 Mart’ta düzenlenecek organizasyona çok sayıda katılımcıyı getirmesi bekleniyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.