TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bucasporlu taraftarlardan iftar yemeği

Bucaspor’ın taraftar grubu BucaFanClub tarafından organize edilen geleneksel iftar yemeği, önceki gün gerçekleşti. Başkan Ahmet Doğan ve yöneticilerinin de katıldığı iftar yemeğinde Bucasporlu taraftar hep beraber iftar yemeği yedi.

Haber Giriş Tarihi: 23.06.2017 08:29
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Bucasporlu taraftarlardan iftar yemeği

YUSUF ÇAĞIRTEKİN

Yeni sezonda şampiyon olarak tekrar üst liglere çıkmak isteyen Bucaspor’da taraftar ve yönetim birlik ve beraberlik mesajı vermeye devam ediyor. Bucasporlu taraftarlar tarafından gerçekleştirilen organizasyona Bucaspor Başkanı Ahmet Doğan ve yöneticilerde katıldı. Hep birlikte iftar yemeği yiyen taraftarlar birlik mesajı verdiler. Yeni sezonda şampiyonluğu hedeflediklerini söyleyen taraftarlar takımlarından umutlu olduklarını yeni sezonun bir an önce gelmesini beklediklerini belirttiler. Yeni sezonda ‘Ahde Vefa’ diyeceklerini de bildiren taraftarlar, tribünleri tamamen dolduracaklarını da sözlerine eklediler.

ORGANİZASYONLAR DEVAM EDECEK

Bucasporlu taraftarlar arasında birlik ve beraberliği ilerletmek için her yıl geleneksel olarak iftar yemeği organizasyonunu gerçekleştirdiklerini söyleyen Umut Can isimli bir taraftar, "Gönül verdiğimiz kulübümüzün taraftarları ve ona gönül verenlerle birlikteyiz. Bunun dışında tüm Buca halkını davet ettik. Mübarek Ramazan ayı bitiyor. Kadir Gecesi’nde olmasına özen gösterdik. Bin aydan daha hayırlı bu gecede iftar yemeğini tüm sevdiklerimizle yapmak tarif edilemez bir duygu. İnşallah önümüzdeki yıllarda da bu tür organizasyonları yapmak istiyoruz” dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.