TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Çalımbay’dan Salih Dursun’a ilk görev

Antalyaspor'un bugün deplasmanda oynayacağı Osmanlıspor maçında, kart cezası nedeniyle Chico forma giyemeyecek.

Haber Giriş Tarihi: 22.01.2017 07:14
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Çalımbay’dan Salih Dursun’a ilk görev

Rakibinin etkili hücumlarına karşı defansın sağında yeni transfer Salih Dursun'a görev verecek olan Çalımbay, stoperde de Celustka'yı oynatacak.

Spor Toto Süper Lig'de Antalyaspor ile Osmanlıspor bugün saat 13.30'da Osmanlı Stadı'nda karşılaşacak. Kırmızı beyazlılar deplasmanda oynayacağı zorlu maçın hazırlıklarını tamamladı. Maç saatinin erken olması, soğuk hava nedeniyle saha zemininde oluşabilecek buzun oluşturacağı olumsuz şartlara dikkati çeken teknik direktör Rıza Çalımbay, her fırsatta futbolcularına gereksiz kart görmemelerini ve sakatlanma riskine karşı dikkatli olmalarını istedi.

Teknik direktör Rıza Çalımbay, kart cezası nedeniyle Chico'nun yokluğunda Celustka'yı stoper mevkisinde oynatacak. Stoperde Celustka ve Diego ikilisi ile Osmanlıspor'un etkili hücumlarını önlemeyi amaçlayan Çalımbay, defansın sağında ise yeni transfer Salih Dursun'a görev verecek. Maç eksiği nedeniyle tam hazır olmayan Salih Dursun'a güvenini belirten Çalımbay, defansın solunda da Sakıb'a forma verecek. Rıza Çalımbay'ın kalede de Fornezzi'yi tercih etmesi bekleniyor. (DHA)

 

 

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.