TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Canbaz Bergama adaylığını açıkladı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Bergama İlçe Başkan Adayı Mehmet Ecevit Canbaz, önemli açıklamalarda bulunarak adaylığını açıkladı

Haber Giriş Tarihi: 15.11.2017 07:06
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Canbaz Bergama adaylığını açıkladı

Canbaz, “10 Aralık 2017 tarihinde yapılacak olan CHP Bergama İlçe Başkanlığı’na adaylığımı açıklamak üzere bugün sizleri buraya toplamış bulunuyorum. Ülkemizde her geçen gün CHP’ye olan ihtiyaç gün yüzüne çıkmakta, akıl almaz politikalarla ülkemiz Cumhuriyet rejiminin dışına hızla çıkmaktadır. Ülkemizin şu an içinde bulunduğu durumdan ancak ve ancak CHP’nin güçlü ve yönetmeye hazır kadrolarıyla kurtulacağı açıktır. CHP kongreler takvimiyle birlikte yenilenme sürecine girmiş bulunmaktadır. Yenilenerek, dinamik kadrolara görevleri devrederek 2019 seçimlerine hız kesmeden çalışmak zorundayız. Hepimiz biliyoruz ki arkadaşlar 2019 seçimleri sıradan yerel seçimler değildir. Geri dönüşümü imkansız değişikliklere neden olacak bir seçimdir. İşte bu süreçte parti üyelerimizin ve delegelerimizin yoğun isteği üzerine bu görevi kabul ettim. 10 Aralık 2017 tarihinde yapılacak olan ilçe kongremizde CHP Bergama İlçe Başkanlığı’na adaylığımı sizlere açıklamaktan büyük onur ve gurur duyuyorum” dedi.

HİÇ KİMSENİN ADAYI DEĞİLİM

Canbaz, açıklamalarını şu şekilde sürdürdü: “Partimizin hemen hemen her kademesinde çalışmış, partimin bana ihtiyacı olduğu her zor dönemlerde ipi hiç düşünmeden göğüslemiş bir partiliniz olarak karşınızdayım. Hiç kimseye ne yakınım ne de uzaktım. Hiç kimsenin adayı değilim. Sadece parti neferiniz olarak hiç kimseyle herhangi konuda bir pazarlığım yoktur ve olmayacaktır. Parti örgütümüzle diyalog yollarını sonuna kadar kullanarak tüm sorunları birlikte çözmeye talibiz. Bir yanımda ailem, diğer yanımda sadece ve sadece CHP ailesi vardır ve 10 Aralık günü sadece kendimi siz CHP’lilere emanet edeceğim. Sandıktan çıksam da çıkmasam da bu büyük ailenin bir ferdi olarak dünden daha fazla çalışmalarıma devam edeceğimi bilmenizi isterim.” (HABER MERKEZİ)

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.