TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Canım kardeşim sahnede

Canım Kardeşim 2. müzikali ile çocukların gönlünde taht kurmaya devam ediyor. Oyun 10 Aralık saat 13.00’da Narlıdere Atatürk Kültür Merkezi’nde sahnelenecek

Haber Giriş Tarihi: 08.12.2016 07:37
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Canım kardeşim sahnede

TANER UYANIKER

Eğlenceye doyamayacağınız bu yeni çocuk müzikalinde salonları dolduran çocuklar dans edip şarkılara eşlik edecekler.

Galip Bey ve eşi Lale Hanım kızları Mine ve Müge'nin eğlenmek güzel zaman geçirmek için sadece bilgisayara mahkum olduklarını görünce çok üzülürler. Kendi çocukluk yıllarına geri dönüp Mine, Müge ve Mıncır için geçmişten günümüze kadar gelen Barış Manço gibi unutulmaz sanatçıları taklit ederek anlatırlar. Mine ve Müge geçmişe giderler.

SEYİRCİLERİNİ BEKLİYOR

Canım Kardeşim ekibi İzmirlileri ise oyunlarına şu şekilde davet etti: “Unutulmaz değerlerimizi bugünün çocuklarına bir kez daha sunmaktan Canım Kardeşim ailesi olarak gurur duyuyoruz. Geçmiş de iz bırakan değerlerimizin sanatlarını günümüz çocuklarına bu çok heyecanlı, kıpır kıpır müzikal ile sunuyoruz. Bu müzikalde harika şarkılar ile neşeli dakikalar küçük büyük Canım Kardeşim seyircilerini bekliyor.”

OYUN 10 ARALIK’TA

Yönetmenliğini Murat Ergür’ün yaptığı, Murat Kürüz’ün kaleme aldığı, müziğinde Kenan Yılmaz’ın bulunduğu oyun 10 Aralık saat 13.00’da Narlıdere AKM’de sahnelenecek.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.