TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Çavuşoğlu’ndan ABD’li mevkidaşına uyarı

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Brüksel’de ABD Dışişleri Bakanı Rex Tillerson’la görüştü. Çavuşoğlu, ABD’nin Kudüs planına ilişkin mevkidaşına ikazlarda bulundu

Haber Giriş Tarihi: 06.12.2017 12:36
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Çavuşoğlu’ndan ABD’li mevkidaşına uyarı

NATO Dışişleri Bakanları Toplantısı ikinci gününde Brüksel’de devam ediyor. Toplantıya Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu da katılıyor. Çavuşoğlu toplantı kapsamında NATO-Gürcistan Komisyonu Toplantısına iştirak etti. Toplantıda, NATO standartlarını yakalama noktasında önemli mesafe kat eden Gürcistan’a olan Türkiye’nin güçlü desteği dile getirildi.

Öte yandan, Brüksel’de ikili temaslarda bulunma imkanı bulan Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu ile ABD Dışişleri Bakanı Tillerson görüşme gerçekleştirdi. Görüşmede ABD’nin Tel Aviv’deki Büyükelçiliğini Kudüs’e taşıma girişimine değinildi. Görüşmeyi sosyal medya hesabı üzerinden duyuran Çavuşoğlu, “ABD Dışişleri Bakanı Rex Tillerson’la görüşmemizde ABD’nin Tel Aviv’deki büyükelçiliğini Kudüs’e taşıma girişiminin ne kadar büyük bir yanlış olacağını ve bölgeye istikrar yerine kaos getireceğini kendisine tekrar vurguladım” ifadelerini kullandı. (İHA) 

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.