TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Cüceloğlu’nun imza gününe yoğun ilgi

Ünlü Psikolog-Yazar Doğan Cüceloğlu, İzmir Point Bornova’da “Evlenmeden Önce” adlı yeni kitabını tanıtıp tüm hayranları ile tek tek ilgilendi. Cüceloğlu, evlilik kurumunun önemini anlattı

Haber Giriş Tarihi: 18.01.2018 07:35
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Cüceloğlu’nun imza gününe yoğun ilgi

ASİYE ARSLAN

Point Bornova D&R mağazasında 14 Ocak Pazar günü 12.00 – 15.00 saatleri arasında gerçekleşen imza günü etkinliği kapsamında yoğun ilgi gören Doğan Cüceloğlu, evlilik kurumunun önemine değinerek hem evlenmeyi düşünen hem de evli olan çiftlere önemli tavsiyelerde bulundu.

EVLİLİK İLİŞKİSİ

Evlilik kurumunun önemini anlatan Cüceloğlu, “Evlilik ilişkisi insan hayatının en önemli, en mahrem ilişkisidir. Bu ilişkiye çok önem verdiğim için okuyucularıma evlilik ile ilgili tüm kavramları yaşam deneyimleri ile birlikte sunmak için çok emek verdim. Evlilik kurumu doğası gereği kişileri çok mutlu edebildiği gibi hayatlarını cehenneme de çevirebilir. Bu nedenle kişilerin evlenmeden kendilerini tanımaları gerekir. Kim oldukları, hayattan ne bekledikleri, evlenmeyi düşündükleri kişinin yapısını ve hatta ailelerin birbiriyle geçinip geçinmeyeceklerini önceden öngörmeleri gerekir” dedi.

YAŞAM BİR EKİP İŞİ

Evliliğin çiftler ve aileleri arasında uyum gerektirdiğine değinen Cüceloğlu sözlerini şöyle sürdürdü: “Yaşam bir ekip işi, ekibin iyi kurulması gerek. İsterim ki kitabımızı evli ya da değil herkes okusun. Toplumun geleceği için sağlıklı karı-koca ilişkisinin önemini herkes anlasın. Kitabımızın faydalı olduğunu düşünüyorum, umarım topluma katkı sağlayabilir.” Cüceloğlu hayranları, imza gününde uzun kuyruklar oluşturdu.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.