TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

CHP Buca Çanakkale’yi andı

18 Mart Çanakkale Zaferi’ni Şirinyer’de düzenlediği bir organizasyon ile kutlayan CHP Buca İlçe Teşkilatı; vatandaşlara hoşaf-ekmek dağıtarak cephedeki askerlerimizin içinde bulunduğu koşulları hatırlatmak istedi

Haber Giriş Tarihi: 20.03.2018 06:40
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
CHP Buca Çanakkale’yi andı

YUSUF ÇAĞIRTEKİN

Türk tarihinin en önemli zaferlerinden bir tanesi olan 18 Mart Çanakkale Zaferi, yurdun dört bir yanında düzenlenen etkinliklerle kutlandı. Bundan yaklaşık 103 yıl önce cihan devletlerini içinde bulunduğu zor koşullara rağmen iman gücüyle deviren Çanakkale Kahramanlarını anma etkinliklerinin düzenlendiği adreslerden bir tanesi de Buca oldu. CHP Buca İlçe Teşkilatı’ndan Kadın Kolları ve Gençlik Kolları’nın birlikte organize ettiği etkinlikte Şirinyer’de toplanan ilçe teşkilatı vatandaşlara hoşaf-ekmek dağıtarak, askerlerimizin Çanakkale’de yaşadığı zorlukları hatırlatmak istedi. Gençlik Kolları’nın düzenlediği küçük bir mizansen ile son bulan etkinliğe Bucalılar yoğun ilgi gösterdi. Çanakkale’de askerlerimizin tek menüsü hoşaf ve ekmek olduğunu söyleyen CHP Buca İlçe Başkanlığı Kadın Kolları Başkanı Hülya Altun, “Gençlik Kollarımızla birlikte hoşaf-ekmek dağıtıp, Çanakkale Savaşını mizansen ederek, toplu bir şekilde istiklal marşını okumayı kapsayan bir etkinlik planladık” ifadelerini kullandı.

“HATIRLATMAK İSTEDİK”

18 Mart Çanakkale Şehitlerini anma organizasyonunu düzenledikleri için çok mutlu olduklarını belirten Hülya Altun, “Gençlik Kollarımızla birlikte vatandaşlara hoşaf-ekmek dağıtıp, Çanakkale Zaferi’ni mizansen eden bir organizasyon düzenledik. Bir de toplu İstiklal Marşı söyleme etkinliğimiz oldu. Hükümetin İstiklal Marşı’nın müziğini değiştirme eğiliminde olduğunu duyuyoruz ve hem parti olarak buna karşı olduğumuzu göstermek hem de Cumhuriyet kazanımlarımıza sahip çıkma adına halk ile birlikte toplu bir şekilde İstiklal Marşımızı söyledik. Çanakkale Savaşı’nda biliyorsunuz askerlerimizin tek menüsü hoşaf-ekmek idi. Askerlerimizin içinde bulunduğuz zor koşulları küçük de bir oyun mizansen ederek, vatandaşlarımıza hatırlatmak istedik” şeklinde konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.