TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

CHP’den davullu seçim çağrısı

CHP Konak İlçe Başkanı Çağrı Gruşçu, yaptığı davullu basın açıklamasında seçimlerin Türkiye’nin geleceği için son derece önemli olduğunu açıklayarak tüm vatandaşları sandık başına davet etti

Haber Giriş Tarihi: 20.06.2018 11:04
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
CHP’den davullu seçim çağrısı

NİLGÜN TAZE

CHP Konak İlçe Başkanı Çağrı Gruşçu ve ilçe yönetimi, Kemeraltı girişinde 24 Haziran seçimleri için halkı sandığa çağırdı. Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce’nin bugün İzmir’de yapacağı mitinge de davette bulunan Gruşçu, davul eşliğinde basın açıklaması yaptı. Açıklamasında vatandaşları koşullar ne olursa olsun oy kullanmaya davet eden Gruşçu, ‘Değerli milletimizin vicdanıyla kullanacağı her bir oy, bu ülke için değerli ve kutsaldır” dedi. CHP Konak İlçe Başkanı Çağrı Gruşçu, 24 Haziran seçimlerinin Türkiye’nin geleceği açısından çok kritik bir süreç olduğunu açıklayarak, “Bu seçimlerin yaz mevsimine denk gelmesi ve İzmir ikliminin sıcak olmasından dolayı bizler yurttaşlık görevlerimizi yerine getirerek, koşullarımız her ne olursa olsun sandıklarımıza sahip çıkmak ve sandığa giderek oyumuzu kullanmak zorundayız. Çünkü bu seçim adaletin, barışın, ekonomik refahın, dış politikadaki itibarımızın, eğitim ve sağlıkta fırsat eşitliğinin yeniden tesis edilebilmesi için çok önemli bir seçim” açıklamasını yaptı.

SEÇİME ÇAĞRI

Temel hak ve özgürlüklerin, demokrasinin ve adaletin Türkiye’de yeniden vücut bulması için son derece önemli olduğunu ifade eden Gruşçu, şu açıklamaları yaptı: “Bu yüzden milletimizin bu seçime yüksek oranda katılması çocuklarımızın ve gençlerimizin aydınlık ve güçlü nesiller olarak yetişmesinde teminat olacaktır. Bizim sadece bugüne değil geleceğimize ışık saçmamız, geleceğimize güven aşılamamız lazım. Geleceğimize inanmamız ve geleceğimize sahip çıkmamız gerekiyor. Bu nedenle bu seçimde yanımızda kimlik belgemiz, seçmen kartımız ve oy pusulamızla birlikte gelmemiz son derece önemli.”

VİCDANIMIZLA OY VERELİM

Kız çocuklarının erken yaşta evlendirilmesine ve büyük mücadeleler sonucu kazanılan kadın haklarının alınmasına çanak tutulmasından dolayı cinsel suçların yüzde 400 arttığını hatırlatan Gruşçu, “Satılan fabrikaları, yapılan yolsuzlukları, kol kola gezdikleri, besleyip büyüttükleri, ‘Ne istediler de vermedik’ dedikleri terör örgütleri, şehitlerimize kelle dediklerini, çiftçimizin köylümüzün düştüğü dar boğazı, bin odalı sarayın dakikalık harcamasının asgari ücretle çalışan birinin bir aylık emeğine denk gelmesini bu millet unutmayacak. Değerli milletimizin vicdanıyla kullanacağı her bir oy, bu ülke için değerli ve kutsaldır. Vicdanımızla oy verelim, oy verelim, oy verelim” şeklinde konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.