TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Cildiniz sıkılaşsın

Plastik, Estetik ve Rekonstrüktif Cerrahı Uzmanı Operatör Doktor Tolgahan Alpaydın, son yıllarda popüler hale gelen  Radyo Frekans uygulamaları hakkında bilgi vererek, detaylarını anlattı

Haber Giriş Tarihi: 10.11.2017 08:22
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Cildiniz sıkılaşsın

ONURHAN ALPAGUT

Cildinde sarkma, gevşeme sorunu yaşayanlar ve cilt kalitesini artırmak isteyenler, ameliyatsız cilt sıkılaştırma çözümlerine yöneliyorlar. Plastik, Estetik ve Rekonstrüktif Cerrahı Uzmanı Operatör Doktor Tolgahan Alpaydın, Radyo Frekans yöntemi ile ciltte yaşanan sorunlara ameliyatsız bir biçimde çözüm sağlayabildiklerini söyledi. Alpaydın, “RF teknolojisi, hedeflenen hücrelere gerekli ısıyı verip cildin soğutulma ihtiyacını ortadan kaldırır. Böylece ilk uygulamadan itibaren görsel sonuçları olan daha güvenli bir tedaviyle sonuçlanan hızlı bir sonuç alınmış olur” dedi.

NET SONUÇ ELDE ETMEK MÜMKÜN

Operasyon hakkında bilgi veren, Operatör Doktor Tolgahan Alpaydın, “Radyo Frekans (RF) tedavileri, özellikle Uni-Polar RF ve Bi-Polar RF enerjilerini birleştirerek tek bir aplikatör ile cildin eş zamanlı olarak hem derin hem yüzeysel ısıtılmasını sağlarken cilt yüzeyinin zarar görmesini de engeller. Cildi pürüzsüzleştirmek, sıkılaştırmak ve kollajeni rejenere etmek ve cerrahi olmadan da net sonuçlar almak mümkündür. RF tedavileri sağlıklı dokulara zarar vermeden dermisin derinine ve derialtı tabakalara kadar RF enerjisinin nüfuzunu sağlar. Yağ hücreleri ve bu hücreleri çevreleyen kollajen liflerini en yüksek direnç ile ısıtır. Fibroblast aktivitesinin artması, kollajen kontraksiyonu ve yeni kollajen ve diğer dermal matriks proteinlerinin yeniden şekillenmesi ile rejenerasyon oluşur” dedi.

İLK UYGULAMADA GÖRÜNÜR FARK

Alpaydın sözlerini şu şekilde sürdürdü: “Cildin elastik lifleri kollajen ve elastin, fibroblast adı verilen cilt hücreleri tarafından üretilir. Bunlar kasıldığı için kollajen lifleri ciltte anında bir sıkılaşma oluşturacak şekilde yakınlaşır kısaca anında sonuç almak kişiyi memnun eder. Tam bir tedavi döneminin sonunda da kollajen şekillenmesi ve rejenerasyonu oluşur. Bu da işlemin çok önemli diğer bir özelliğidir. Kollajeni rejenere ettiği, cildi sıkılaştırıp, tonunu artırdığı, sarkık ciltlerde düzelme sağladığı bütün cilt tipleri için klinik olarak kanıtlanmıştır. RF tedavileri yüz, boyun ve kol derinizi hassas ve etkili bir şekilde sıkılaştırır.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.