TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Çocuğumu mezara koymak istemiyorum

Adana’da Spinal Müsküler Atrofi (SMA) hastası 3 yaşındaki Cem Darılmaz’ın ailesi, çocuklarının tedavisi için gerekli olan ancak fiyatı 100 bin doları aşan ilacın temin edilmesini bekliyor

Haber Giriş Tarihi: 29.05.2017 07:39
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Çocuğumu mezara koymak istemiyorum

Adana’da Spinal Müsküler Atrofi (SMA) hastası 3 yaşındaki Cem Darılmaz’ın ailesi, çocuklarının tedavisi için gerekli olan ancak fiyatı 100 bin doları aşan ilacın temin edilmesini bekliyor.

Çocuklarının tedavisi için gerekli ilacın ABD’de kullanıma başlamasıyla umutlanan ev hanımı 27 yaşındaki Elif ve baklava ustası 36 yaşındaki Vedat Darılmaz çifti, tek doz fiyatı 100 bin doları aşan ilacın Türkiye’ye getirilmesini istedi. Asgari ücretle çalıştığını anlatan Vedat Darılmaz, “Çocuğum gözümün önünde eriyor. Cumhurbaşkanımdan yardım çığlımızı duymasını istiyorum. Çocuğumu mezara koymak istemiyorum” dedi.

Günün her saatini solunum cihazına bağlı çocuğunun başında geçiren Elif Darılmaz ise, “Çaresizce çocuğumun başında bir umutla bekliyorum. Bu sesimizi lütfen birisi duyup yardım etsin” diye gözyaşı döktü. (DHA)

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.