TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Çocuklar için Karşıyaka’da yeni dönem başlıyor

Çocukların okul dışında kalan vakitlerini daha kaliteli ve verimli hale dönüştürmek için çalışan Karşıyaka Belediyesi Çocuk Kulübünde yeni dönem kursları başlıyor. 8 farklı branştaki ücretsiz kurslar için ilk ders zili 25 Eylül’de çalacak

Haber Giriş Tarihi: 22.09.2017 07:24
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Çocuklar için Karşıyaka’da yeni dönem başlıyor

YENİ DÖNEM BAŞLIYOR

Karşıyaka Belediyesi tarafından çocukların sosyal ve kültürel gelişimlerine katkı sağlamak amacıyla kurulan Çocuk Kulübü, 2017 - 2018 dönemini 8 branştaki ücretsiz kurslarla açıyor. Bu sezon Karşıyakalı çocuklar için İngilizce drama, karikatür, fen teknoloji, akıl ve zeka oyunları, diksiyon, resim, satranç ve drama kursları verileceği öğrenildi.

8 branş için açılan toplam 230 kişilik kontenjan ilk kayıt gününde dolarken, 25 Eylül itibariyle dersler başlayacak. Her branşta uzman eğitmenler tarafından verilecek kurslar sayesinde, hem çocukların eğitim ve sosyal yaşamlarına katkı sağlanacağı, hem de yeteneklerinin keşfedilmesine imkan tanınacağı kaydedildi.

AYDINLIK GELECEK İÇİN

Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, dolu dolu bir kurs programı hazırlandığını dile getirerek, “Geleceğimizi emanet edeceğimiz çocuklarımızın eğitimlerini ve sağlıklı gelişimlerini desteklemek için çalışmaya devam ediyoruz. Bu amaçla, Çocuk Kulübümüz bünyesinde yine dolu dolu bir kurs programı hazırladık. Tüm öğrencilerimize başarılı ve mutlu bir sezon diliyorum. Her şey çocuklarımız ve aydınlık yarınlarımız için” dedi.  (İHA/İZMİR)

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.