TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Çocukları kitap ile ödüllendirdiler

Türk Eğitim Sen İzmir 3 Nolu Şube Başkanlığı, öğrencilerin tatilde bol bol kitap okusunlar diye öğrencilere karne hediyesi olarak kitap armağan etti

Haber Giriş Tarihi: 22.01.2017 07:59
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Çocukları kitap ile ödüllendirdiler

EMİNE YALÇIN

Türk Eğitim Sen İzmir 3 Nolu Şube Başkanı Adnan Sarısayın, Karabağlar İlçesi Cevdet Güçlüer İlkokul öğrencilerine kitap armağan etti.

Bilgi edinmenin ve kültürlü olmanın yolunun kitap okumaktan geçtiğine dikkat çeken Sarısayın, çocukları bilgi çağına hazırlamak için kitap okumaya teşvik ettiklerini açıkladı.

Türk Eğitim Sen İzmir 3 Nolu Şube Başkanı Adnan Sarısayın, bilgi edinmenin ve kültürlü olmanın yolunun kitap okumaktan geçtiğini söyleyerek, çocukları bilgi çağına hazırlamak için kitap okumaya teşvik ettiklerini ifade etti. Sarısayın, “Yarıyıl tatilinde öğrencilerimizi karne hediyesi olarak kitap ile ödüllendirdik. Öğrencilerin yüzündeki mutluluk gülücüklerini zevkle izledik. Okumak, nefes almak gibidir. Okudukça hayatta kalırsın. Bilginin gücü insanı yaşatır. Okumak, özgür olmaktır. Kendi kararlarını kendin alabilmektir. Kitaplara sarılmaktır” dedi. 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.