TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Çöp evlere müdahale

Vatandaşların sağlıklı bir çevrede yaşama hakkını korumak için çalışan Konak Belediyesi, gelen talep ve şikayetler üzerine tespit edilen ‘çöp evleri’ anında temizliyor

Haber Giriş Tarihi: 18.11.2017 08:32
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Çöp evlere müdahale

İzmir’de günde 650 ton ile en fazla çöpü toplayan ilçe belediye olan Konak Belediyesi, aynı zamanda çöp ve moloz yığınlarıyla dolu olan yapıları da bir bir temizliyor. Zabıta ekiplerinin destek verdiği temizlik çalışmaları kapsamında son olarak Anadolu Mahallesi 2431 Sokak’ta çöp eve dönüşen metruk bir binayı pislik ve moloz yığınından kurtardı. Uzun zamandır boş durduğu için kimliği belirsiz kişiler tarafından mesken haline getirilen bina, Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekiplerin saatler süren uğraşları sonucu temizlendi.

VATANDAŞIN YÜZÜ GÜLDÜ

Yaydığı kötü kokunun yanı sıra biriken çöpler nedeniyle böcek ve fare oluşumuna neden olan metruk bina yüzünden mahalle sakinleri korku dolu günler yaşıyordu. Kimsenin oturmadığı evin uzun zamandır kimliği belirsiz kişiler tarafından mesken haline getirildiğini belirten vatandaşlar, zamanla biriken çöplerin etrafa kötü kokular yaydığını söyledi. Çöp ev haline dönen bina yüzünden evlerinde oturamaz hale geldiklerini belirten mahalleli, Konak Belediyesi sayesinde sorunun ortadan kaldırıldığını dile getirerek yetkililere teşekkür etti. (HABER MERKEZİ)

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.