TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

“Cumhuriyet kıyamete kadar devam edecek”

Adalet Bakanı Abdülhamit Gül, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı kutlayarak, “Cumhuriyet kıyamete kadar daha güçlü demokrasi ile yoluna devam edecektir. Vatandaşlarımız cumhuriyete hep sahip çıkacaktır” dedi

Haber Giriş Tarihi: 29.10.2017 09:11
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
“Cumhuriyet kıyamete  kadar devam edecek”

KENAN YEŞİL-ÖZKAN PEKÇALIŞKAN

İzmir’de 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı coşkusu Valilik programı ile başladı. Cumhuriyet Meydanı’nda Atatürk Anıtı’na çelenk konulması ile başlayan programa bir takım temaslar için İzmir’de bulunan Adalet Bakanı Abdülhamit Gül de katıldı. Sırasıyla ilk önce Adalet Bakanı Abdülhamit Gül, daha sonra İzmir Valisi Erol Ayyıldız, Ege Ordusu Garnizon Komutanı Abdullah Recep ve İzmir Büyükşehir Belediyesi Başkanı Aziz Kocaoğlu anıta çelenk bırakarak saygı duruşunda bulundu. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından Cumhuriyet Meydanındaki program sona erdi. Çelenk sunma programının ardından İzmir Valisi Erol Ayyıldız’ı ziyaret eden Bakan Gül, valilikte yaptığı konuşmada cumhuriyet bayramı ile ilgili mesajlar verdi.

CUMHURİYET CUMHURSUZ DEĞİLDİR

Gül, “Milli mücadelenin sembol şehri destansı mücadele ile Türk tarihine şerefle adını yazdırmış İzmir’imizde, milli mücadeleyi göstermiş bütün ecdadımızı rahmetle anıyorum. Tüm İzmir’imizin ve ülkemizin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı tebrik ediyorum. Cumhuriyet kıyamete kadar daha güçlü demokrasi ile yoluna devam edecektir. Bu vesileyle Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve şehitlerimizi rahmetle anıyorum. Cumhuriyetimizi demokrasimizi ortadan kaldırmak İsteyenler hiçbir zaman başarılı olamamıştır. Cumhuriyet cumhursuz değildir. Vatandaşlarımız demokrasiye ve cumhuriyete hep sahip çıkacaklardır” diye konuştu. Bakan Gül, ziyaretin ardından AK Parti İl Başkanlığı’na geçti.

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.