TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Dağ’dan CHP’li vekillere tepki

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ, HDP’nin İzmir’de düzenlediği Vicdan ve Adalet Nöbeti’ne ziyarette bulunan CHP’li vekillere ve Konak Belediye Başkanı Sema Pekdaş’a sert sözlerle yüklendi

Haber Giriş Tarihi: 22.08.2017 07:46
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Dağ’dan CHP’li vekillere tepki

ALİ TAYDAŞ

Halkların Demokratik Partisi’nin (HDP) Diyarbakır, İstanbul ve Van’ın ardından İzmir’e devrettiği Vicdan ve Adalet Nöbeti sona erdi. HDP, son ayağını İzmir’de gerçekleştirdiği ve altı gün süren Vicdan ve Adalet Nöbeti’ni CHP İzmir milletvekilleri Atilla Serter, Musa Çam, Zeynep Altıok, CHP Ankara Milletvekili Şenal Sarıhan, Seferihisar Belediye Başkanı Tunç Soyer, Konak Belediye Başkanı Sema Pekdaş, CHP İzmir İl Başkanı Asuman Ali Güven, DİSK Ege Bölge Temsilciliği, bağlı sendika yöneticileri ve üye işçiler de ziyaret etti.

“MİLLİ İZMİR’E YAKIŞMIYORLAR”

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ, Halkların Demokratik Partisi’nin (HDP) İzmir’de düzenlediği Vicdan ve Adalet Nöbeti’ni ziyaret eden CHP İzmir milletvekilleri Atilla Sertel, Musa Çam, Zeynep Altıok, Seferihisar Belediye Başkanı Tunç Soyer, CHP Ankara Milletvekili Şenal Sarıhan ile CHP İzmir İl Başkanı Asuman Ali Güven’i sosyal medya hesabından ağır bir dille eleştirdi. HDP İzmir sayfasından paylaşılan ziyaret fotoğraflarını kendi sosyal medya hesabından yayınlayarak açıklamalarda bulunan Dağ, “Adaleti aradığı iddiasında olanlar boğazına kadar pisliğe batmışlar, HDP/PKK ile işbirliği içindeler. Milli İzmir’e yakışmıyorlar” dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.