TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Defans sağlamlaşıyor

Orta sahasına yaptığı transferlerle kadrosunu güçlendiren Göztepe, Peybernes transferinin ardından Hakan Balta’ya da sarı kırmızılı formayı giydirmek istiyor

Haber Giriş Tarihi: 25.07.2017 08:40
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Defans sağlamlaşıyor

EMİRCAN IŞILDAK

Transfer döneminin en hareketli takımlarından Göztepe, orta sahaya yaptığı bir dizi takviyenin ardından rotayı savunma hattına çevirdi. Geçtiğimiz günlerde ilk stoper transferini Fransa’nın Lorient takımından Mathieu Peybernes’i kiralayarak yapan Göz-Göz, önümüzdeki günlerde haziran ayından beri flört halinde olduğu tecrübeli Hakan Balta’yı kadrosuna katmak istiyor.

HAKAN BALTA FLÖRTÜ SÜRÜYOR

Defans hattını güçlendirip Süper Lig’de mücadeleci bir kadro kurmak isteyen sarı kırmızılılar, stoper mevkiine ilk olarak Fransız Mathieu Peybernes’i kattı. Geçtiğimiz sezonu Fransa Lig 1 ekiplerinden Lorient’de geçiren 27 yaşındaki futbolcuyla açılışı yapan Göz-Göz, transfer döneminin ilk günlerinden bu yana temasta bulunduğu Hakan Balta’ya da sarı kırmızılı formayı giydirmek istiyor. Sezon başında Galatasaray’la iplerini koparan ve takımıyla birlikte kampa götürülmeyen milli futbolcu çalışmalarını İstanbul’da sürdürüyor. Başkan Mehmet Sepil’in de ısrarla istediği tecrübeli futbolcu kadroya katılması halinde Göztepe’nin defans yükünü sırtlayacak. Hem stoper bölgesinde hem de sol bekte görev yapabilen yıldız futbolcunun eşinin de İzmirli olması transferde Göztepe’nin elini güçlendiriyor.

BEK TRANSFERİ ŞART

Sağ bek mevkiine Süper Lig’in en tecrübeli isimlerinden Sabri Sarıoğlu’nu katan sarı kırmızılılar, bu bölgedeki alternatifini de ikiye çıkarmış oldu. Geçtiğimiz sezonu o bölgede Tanju Kayhan ile kapatan Göz-Göz, Sabri Sarıoğlu’nun gelişiyle birlikte elini kuvvetlendirdi. Sol bek mevkiinde tek alternatif olarak Canberk Dilaver bulunurken, şampiyon kadronun değişilmez ismi Leo Schwechlen de gerekli görüldüğü takdirde sol bekte görev yapabiliyor. Ancak teknik direktör Tamer Tuna’nın sol bek bölgesine mutlaka transfer yapılmasını istediği belirtiliyor. Öte yandan kaleci transferi için de çalışmalarını sürdüren yönetim, bu hafta içerisinde kaleci transferini de bitirmeyi amaçlıyor. Portekizli yıldız eldiven Beto ile uzun süredir temasta olan Göz-Göz’ün ya tecrübeli file bekçisine ya da sürpriz bir isme imza attırması bekleniyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.