TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Delican aday adaylığını açıkladı

AK Parti İzmir İl eski Başkanı Bülent Delican, 24 Haziran 2018’de yapılacak Türkiye Genel Seçimleri’nde AK Parti’den milletvekili aday adayı olduğunu açıkladı

Haber Giriş Tarihi: 03.05.2018 07:50
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Delican aday adaylığını açıkladı

E. ÇAĞLA GENİŞ

AK Parti İzmir İl eski Başkanı Bülent Delican, İl Başkanı Aydın Şengül’ü makamında ziyaret etti ve milletvekili aday adaylığını açıkladı. Ziyarette konuşan Delican, 24 Haziran 2018’de yapılacak Türkiye Genel Seçimleri’nde AK Parti’den milletvekili aday adayı olduğunu açıkladı. Delican, “Siyaset basamak basamaktır. Görevler istenmez, verilir. Sağ olsunlar çevremdeki insanlarla, il başkanımızla, başbakanımızla, cumhurbaşkanımızla konuştuk. İl başkanımızla da istişare yaptık. Başvurumuzu yaptık. Milletvekili aday adayıyım. Teşkilatıma katkılar koymaya çalışacağım. Bizler zor süreçlerde hiç yılmadan hizmet etmiş insanlarız” dedi.

MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYIYIM

Ziyarette 24 Haziran’da yapılacak Türkiye Genel Seçimleri’nde AK Parti’den milletvekili aday adayı olacağını açıklayan Bülent Delican, “Burası bizim evimiz. Bir insanın hayatında milletine hizmet etmesi kadar değerli bir şey yok. Partimizin bize verdiği fırsatla il başkanlığı gibi önemli görevi yaklaşık 4 yıl kadar bir süre yaptım. Görevi bırakırken tecrübeli bir kardeşimize bıraktığımız için gözüm arkada kalmadı. Cumhurbaşkanımızın ve teşkilatın ne kadar doğru bir karar verdiğini gördük. Bir adım daha atacağız. Siyaset basamak basamaktır. Görevler istenmez, verilir. Sağ olsunlar çevremdeki insanlarla, il başkanımızla, başbakanımızla, cumhurbaşkanımızla konuştuk. İl başkanımızla da istişare yaptık. Başvurumuzu yaptık. Milletvekili aday adayıyım. Teşkilatıma katkılar koymaya çalışacağım. Bizler zor süreçlerde hiç yılmadan hizmet etmiş insanlarız. İzmir’de daha güzel ne yapılabiliri hedef almış insanlarız. Bizim liderimiz, adayımız belli. Ne yapacaklarımız belli. Yolumuz düz bir yol. Çatallı bir yolumuz yok. Birlik, beraberlik içinde koşacağız. Muhalefet içerisindeki çıkmaz gibi teşkilatlarımızda kaygı yok. İl başkanlığım süresince İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin İzmir’de çok daha iyi çalışabilmesi için uzlaşı yolunu seçtik. Tire köy mallarından İZBAN’a kadar her sorunda yapıcı olduk. Hep birlikte uyumlu bir şekilde çalışacağız” ifadelerini kullandı.

İLETİŞİMDE SIKINTI YAŞIYORLAR

AK Parti İzmir İl Başkanı Aydın Şengül, “Bülent Bey, partimizin geçmişten bugüne kadar her kademesinde görev almış bir isim. Çok zor bir süreçte il başkanlığı yaptı. Önemli bir süreç atlattınız. Bu bir bayrak yarışı. Sizden sonra görevi biz devraldık. İlelebet buralara kalmayacağız. Adaylığınız sürece size başarılar diliyorum. Benim gönlüm teşkilatlarda görev almış arkadaşlarımın milletvekili olmasından yana. Dışarıdan deneyimli birkaç deneyimli bürokrat ve iş adamı olabilir ama teşkilattan olursa yükümüzü o kadar iyi paylaşırız. Teşkilatlarımızla ve vatandaşla iletişim kurmada sıkıntı yaşıyorlar. Biz de ne olduğunu anlayamadık ama süreç hızlı bir şekilde devam ediyor. Görev dağılımını yapıp durmak yok yola devam” açıklamasında bulundu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.