TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Ödemiş’te Silay ve Nokta güven tazeledi

Ödemiş’te Madeni İşler ve Demirciler Odası Başkanı Erol Nokta ile Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Tahir Silay, yapılan kongrelerde tekrar göreve getirildi.

Haber Giriş Tarihi: 16.01.2018 08:37
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Ödemiş’te Silay ve Nokta güven tazeledi

Şoförler ve Otomobilciler Odası genel kuruluna İzmir Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Zekeriya Mutlu, Ödemiş İlçe Emniyet Müdürü Fatih Kiremitçi, Ödemiş SGK Müdürü Recai Sani Balcıoğlu ile Ödemiş ve çevre ilçelerdeki oda başkanları katıldı. İzmir Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Zekeriya Mutlu yaptığı konuşmada, “İnsanların birbirini kucakladığı, sorunların çözüldüğü, yüzlerin güldüğü bir kongre süreci yaşıyoruz. Mart ayı sonuna kadar 129 genel kurul yapacağız. Bu 129 genel kurul bitene kadar kimse birbirini kırmayacaktır” dedi. Tek listeyle gidilen seçimlerde, mevcut başkan Tahir Silay güven tazeledi.

Madeni İşler ve Demirciler Odası genel kurulu ise sanayi sitesi sosyal tesislerinde yapıldı. İki adayın yarıştığı seçimde, 777 oyun 409’unu alan mevcut başkan Erol Nokta yeniden göreve getirildi. Diğer aday Ali Bozkan ise 361 oy aldı. Güven tazeleyen Başkan Nokta, “Demokratik ve son derece samimi bir ortamda seçim yapıldı. Eğer tek aday olsaydı son derece boş bir seçim gerçekleşecekti. Ali Bozkan’ı seçime katıldığı için kutluyorum. Bundan sonra da kendi aramızda hiçbir kırgınlık olmadan, dün olduğu gibi yarın da odamızı hep birlikte yöneteceğiz. Hiçbir zaman ‘ben’ demedik. Bundan sonra da ‘Ben değil biz’ sloganıyla odaya bağlı tüm üyelerimizin hizmetinde olmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu. Ödemişte, 21 Ocak Pazar günü de Gıda Maddeleri Odası’nın seçimi yapılacak. Seçime 5 adayın katılması bekleniyor. İHA/İZMİR

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.