TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Deniz Yücel görevi devraldı

CHP İzmir İl Kongresi’nde il başkanı seçilen Deniz Yücel, görevi resmen devraldı. Devir teslim töreninde konuşan Yücel, “İlçelerde, köylerde ve kent merkezinde partimizin oylarını artırmak için çalışacağız” dedi

Haber Giriş Tarihi: 12.01.2018 08:01
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Deniz Yücel  görevi devraldı

E. ÇAĞLA GENİŞ

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir İl Kongresi’nde il başkanı seçilen Deniz Yücel, Asuman Ali Güven’den görevi devraldı. İl binasında düzenlenen devir teslim törenine; İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, İl eski Başkanı Ali Engin, ilçe belediye başkanları ve partililer katıldı. Törende konuşan İl Başkanı Deniz Yücel, “Partimizin iktidar yolundaki çalışmaları için fedakarca çalışacağız. CHP’nin yıkılmaz kalesi İzmir’imizi gerici güçlere teslim etmeyeceğiz. İlçelerde köylerde ve kent merkezinde partimizin oylarını artırmak için çalışacağız. En kısa zamanda ilçelerimizi ziyaret edeceğiz ve ilçe başkanlarımızla bir program hazırlayacak. Kurultay sürecinde de önemli çalışmalar yapacağız” dedi.

“FEDAKARCA ÇALIŞACAĞIZ”

CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, “İl kongremizde bize çok önemli bir görev verildi. Değerli Asuman Başkanım bu partinin gençlik kollarından bu yana farklı kademelerde çok önemli görevler almış değerli bir parti büyüğümüzdür. Bu onurlu görevi ve bayrağı ondan devralmak benim için apayrı bir onurdur. Bu görevi ve bu bayrağı devraldıktan sonra şundan emin olun ki partimizin iktidar yolundaki çalışmaları için fedakarca çalışacağız. CHP’nin yıkılmaz kalesi İzmir’imizi gerici güçlere teslim etmeyeceğiz. İlçelerde, köylerde ve kent merkezinde partimizin oylarını artırmak için çalışacağız. En kısa zamanda ilçelerimizi ziyaret edeceğiz ve ilçe başkanlarımızla bir program hazırlayacak. Kurultay sürecinde de önemli çalışmalar yapacağız” ifadelerini kullandı.

“KAZANAN PARTİMİZ OLDU”

7 Ocak’ta yapılan iki adaylı il kongresi yarışında kaybedenin olmadığını kazananın CHP olduğunu vurgulayan İl eski Başkanın Asuman Ali Güven, “Bugün burada 7 Ocak’ta yaptığımız il kongremizin ve sonucunda il başkanı olan kardeşimiz Deniz Yücel’e görevimizi teslim etmek üzere buradayız. Zor bir uzun bir parti içi süreçten geçtik neredeyse 6 aylık bir süreçti bu süreci başarılı bir şekilde tamamladık. İki genç arkadaşımız yarıştı. Deniz Yücel bu yarışın önünde çıktı. Kendisin, tebrik ediyoruz. Şahsım ve yönetim kurulum görev yaptığımız süreçte en çok birlikte ve beraberliğimizin güçlenmesi için çaba harcadık. Birliğin olduğu her yerde başarı da kendiliğinden geliyor. Örgütüme hep yakın durdum. İzmir’in tüm dinamikleri ile iletişim içinde kaldık. Kentimizde meydana gelen gelimlere hep müdahil olduk. Ortak akılla yönetmek için büyük çaba sar ettik. Genel başkanımızın söylemlerini parti programlarımızı kendimize yol haritası olarak belirledik. Hiçbir zaman her şeyi ben bilirim anlayışında olmadık. İl kongremizde iki kardeşimizin yarışında 2020 yılına kadar Deniz Yücel bu göreve layık görüldü. Kongrede mağlup olan yoktur kazanan partimiz olmuştur. Biliyorum ki Deniz Yücel kardeşimiz görevi boyunca referandumda bizim aldığımız oy oranının daha üstüne çıkmak için çalışacak. Örgütüm bana hakkını helal etsin. Partimiz için bugün burada yeni bir başlangıç yapıyoruz” diye konuştu.

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.