TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

DentKM’de gece gündüz diş tedavisi

Özel Dent KM Ağız Ve Diş Sağlığı Polikliniği, hafta sonu saat 9.00’dan gece 23.30’a kadar hastalarının şikayetlerine kalıcı ve estetik tedavi hizmeti sunuyor

Haber Giriş Tarihi: 19.02.2018 07:44
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
DentKM’de gece gündüz diş tedavisi

ASİYE ARSLAN

Diş hekimi Kanun Mercimek’in 9 yıl önce Buca, Şirinyer’de açtığı diş kliniği, yoğun mesai ve hasta odaklı çalışmalar neticesinde 2015 yılında polikliniğe dönüştü. Mercimek’in iş ortağı Hüseyin Sönmez ile birlikte hayata geçirdikleri poliklinikte 3 uzman, 3 estetik diş hekimi, 3 nöbetçi hekim bulunuyor. Bugüne kadar yaptıkları tedavilerin ağırlıklı olarak Periodontoloji (diş eti hastalıkları), İleri Cerrahi Pedodonti (Çocuk diş hekimliği) ve Ortodonti üzerine olduğunu belirten Diş Hekimi Kanun Mercimek, “Elimizden geldiği kadar hastalarımızın tüm şikayetlerine cevap vermeye ve özellikle kalıcı ve estetik çözümler üretmeye çalışıyoruz” dedi.

BUGÜNE KADAR BİN 800 İMPLANT

Yoğun bir şekilde çalıştıkları polikliniklerinde Saat 9.00’dan, gece 23.30’a kadar hastalarına en iyi şekilde tedavi hizmeti sunmak için ellerinden geleni yaptıklarını belirten DentKM Genel Müdürü Hüseyin Sönmez, özellikle son teknolojik ürünlere ağırlık verdiklerini belirterek, “Ağırladığımız hastalarımız yapılan diş tedavilerinin hiçbir acı duymaksızın gerçekleştirildiğini belirtiyor, bu da bizleri memnun ediyor” ifadelerini kullandı. Polikliniklerinde diş hekimliğinin gerektirdiği bütün tedavileri gerçekleştirdiklerini belirten Mercimek, özellikle implant konusunda büyük bir tecrübeye sahip olduklarını söyleyerek, “Bugüne kadar bin 800’e yakın implant operasyonu gerçekleştirdik. İzmir ve çevre illerden pek çok hasta, implant için bizlerden randevu alıyor. Hastaların yoğunluğu sebebiyle biz de çalışma saatlerimizi olabildiğince esnettik” diye konuştu.

ÇOCUKLAR İÇİN DENTKM KİDS CLUB

Pedodonti bölümüne olabildiğince ağırlık vermeye çalıştıklarını belirten Özel DentKM Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği’nin Genel Müdürü Hüseyin Sönmez, “Pedodonti birimimiz, bu alanda çağın son gelişmelerini takip ediyor, polikliniğimizde çocukların keyifli vakit geçirebilecekleri bir alan oluşturduk ve çocuk diş hekimliğiyle ilgili tüm çalışmalarımızı Dent KM Kids Club çatısı altında birleştirdik. Hastalarımızdan bu yöndeki çalışmalarımızla ilgili olumlu geri dönüşler almak, çalışmalarımızı artırmak konusundaki çabamıza dinamizm katıyor diyebiliriz” şeklinde konuştu.

SOSYAL MEDYADAN 7/24 İLETİŞİM

Hastalarının gece 23.30’dan sonraki talep ve şikayetleri için dentkm.com adlı internet sitesini, facebook’ta facebook/kmdentgroup ve instagram/dentkm hesaplarını açtıklarını belirten Sönmez, “Sosyal medyayı aktif kullanarak hem hastalarımızla daha hızlı bir iletişim ortamı yakalamak, hem de çalışmalarımızdan tüm İzmir ve Ege halkını haberdar etmek istedik. Bu da hastalarımızla daha hızlı ve etkin bir iletişim kurma isteğimize dönük etkin bir girişim oldu. Şu an hemen hemen günün her vakti işimizin başında olduğumuzu söyleyebiliriz” diyerek yeni iletişim kanalları ile poliklinikleri ve hastalar arasındaki köprüyü sağlamlaştırdıklarını dile getirdi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.