TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

EÇEV’e yeni logo

Eğitim konusunda faaliyet gösteren en büyük yerel vakıflardan olan Ege Çağdaş Eğitim Vakfı (EÇEV), kurulduğu 1995 yılından bu yana çağdaş, bilimsel, düşünen, sorgulayan nesillerin yetişmesine katkıda bulunuyor

Haber Giriş Tarihi: 15.05.2018 06:48
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
EÇEV’e yeni logo

SULTAN GÜMÜŞ

‘Eğitimde fırsat eşitsizliğinin olmadığı’ bir ülke olmak için gayret gösteren EÇEV, çocuklarımız ve gençlerimiz için eğitim merkezleriyle kişisel gelişim, yurtlarıyla barınma, burslarıyla da sosyal destek imkanı oluşturarak her yıl binlerce öğrencinin hayatına dokunuyor.

Düzenlediği basın buluşması ile yeni logosunu resmi olarak tanıtan EÇEV, kuruculardan gönüllülerine kadar büyük bir aile olan vakfın en önemli unsuru olan ‘insan’ olgusunu merkeze alıyor. Bir anlamda destek olduğu çocuklar ve gençlerden başlayarak ilk günkü heyecan ve inançla çalışan temsilcilerinden gönüllülerine, destekçilerinden hayatına temas ettiği herkesi logosunda bütünleştiriyor. Yeni logo ile vakfın çağdaş, yenilikçi ve aydınlık yüzünü daha genç bir ruhla ve güçlü bir enerjiyle yansıtması amaçlanıyor.

“BİZİ DAHA DA MOTİVE EDECEK”

Logo lansmanında konuşan ve değişimin nedenlerini aktaran Ege Çağdaş Eğitim Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Yasemin Reşitoğlu, “Kuruluşumuzdan bugüne kadar geçen süre içinde eğitim sisteminde yapılan değişiklikler, toplumsal dinamiklerdeki dönüşüm, sivil toplum ve gönüllülük alanında ortaya çıkan yeni yaklaşım ve olanaklar bizleri değişimin bir parçası haline getiriyor. EÇEV, paydaşlarının vakfımızın daha kurumsal ve etkin biçimde çalışması yönündeki istek ve beklentileri de EÇEV ailesi olarak bizleri daha etkin olmaya yöneltiyor. Yönetim kurulumuzun kararıyla 2017-2020 Stratejik Planı çerçevesinde yürüttüğümüz çalışmaların bir ayağı da kurumsal görsel kimlik çalışmalarını içeriyor. Logodan başlayarak kurumsal görsel kimlikte yaşadığımız değişim de bu çalışmalarla ortaya konulan ihtiyacın ve çağın getirdiği gerekliliklerin bir sonucu aslında. İnanıyoruz ki bu yenileme hem kamuoyunun beğeni ve heyecanıyla karşılanacak hem de 25. yıl hedeflerimize ulaşmada bizi daha da motive edecek” dedi.

İletişim uzmanı ve tasarımcılardan oluşan gönüllü bir takımın çalışmasıyla ortaya çıkan yeni logonun çağdaş iletişim mecralarının gerektirdiği yeni alanlarda ve sivil toplum kuruluşlarının bağış yaratma kapasitelerini güçlendirmeye yönelik yeni ürün tasarımlarında kullanıma uygun tasarlandığı belirtildi. Logodan başlayarak vakfın hizmet ettiği tüm alanlarda kullandığı görsel kimlik unsurlarının da yenileneceği bir sürecin devam ettiği vurgulandı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.