TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Eğitim-Bir-Sen’den üyelere kurs desteği

Eğitim-Bir-Sen İzmir 1 No’lu Şubesi, üyelerini 1 Nisan 2018 tarihinde yapılması planlanan MEB Şube Müdürlüğü Sınavına hazırlıyor. Hazırlıklar kapsamında üyelere kurs desteği verilecek

Haber Giriş Tarihi: 12.02.2018 07:10
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Eğitim-Bir-Sen’den üyelere kurs desteği

E. ÇAĞLA GENİŞ

Kültürel ve akademik sendikacılık kapsamında üyelerinin mesleki gelişimine katkıda bulunmak amacıyla çeşitli çalışmalara imza atan Eğitim-Bir-Sen, bu halkaya bir yenisini daha ekledi. Eğitim-Bir-Sen Mevzuat ve Hukuk Birimi tarafından alanında uzman bir komisyon tarafından hazırlanan Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) Şube Müdürlüğü Sınavına Hazırlık Kitabı kısa sürede tamamlandı. 35 bin hazırlık kitabı bir kaç gün içerisinde şubeler eliyle sınava girecek olan üyelere ücretsiz olarak teslim edilecek. MEB Şube Müdürlüğü sınavı için geri sayım sürerken, Eğitim-Bir-Sen İzmir 1 No’lu Şubesi sınava hazırlanan üyeler için ücretsiz kurs hizmeti vermeye başladı.

10 Şubat’ta başlayan kurs programına üyelerin yoğun katılım gösterdiğini belirten Şube Başkanı Ali Musa Bina, “Eğitim ve kariyerlerinde yükselme konusunda yaptığımız yayınlar ve kurslarla üyelerimize desteğimiz bugüne kadar olduğu gibi şimdi de devam ediyor. Bu kapsamda onları Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) Şube Müdürlüğü Sınavına hazırlamak ve başarılı olmaları için gereken donanımın sağlanmasında kendilerine destek olmak istiyoruz ve böyle bir hazırlık kursu açmayı uygun gördük. Şube Başkan Yardımcımız Ebru Yücel koordinesinde 7 ilçede kurs merkezi oluşturduk” dedi.

HAZIRLIK KİTABI BASTIRILDI

Eğitim-Bir-Sen tarafından üyelere yönelik hazırlanan sınava hazırlık kitabı ve çalışmalarla ilgili açıklamalarda bulunan Bina, “Kültürel ve akademik sendikacılık kapsamında, üyelerimizin mesleki gelişimine katkıda bulunmak adına böyle bir çalışmaya imza attık. Bununla yetinmeyip üyelerimize kurs desteği de sağlayarak sendikacılıkta hizmet anlayışımızı ortaya koyduk. Gerçek örgütlenmenin, özlük hakları ile değerler sendikacılığı mücadelesinin birlikte yürütülmesiyle mümkün olacağına inanıyoruz” diye konuştu. Bina, “Bugüne kadar kitaplar bastırarak, modüller hazırlayarak, deneme sınavları yaparak, uzaktan eğitim merkezleri kurarak üyelerimizi sınavlara en iyi şekilde hazırlamanın çabası içerisinde olduk. Bundan sonra da aynı hizmet anlayışıyla çalışmalarımızı sürdüreceğiz” ifadelerini kullandı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.