TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Elektrik akımına kapılan işçi öldü

null

Haber Giriş Tarihi: 23.06.2017 07:17
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Elektrik akımına kapılan işçi öldü

İzmir’in Kemalpaşa İlçesi’nde, trafo üretim fabrikasında çalışan ve elektrik panosu üzerindeki kabloları sökmek isterken akıma kapılan işçi Süheyb Kurt, kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi.

Olay, geçen cuma günü saat 11.15 sıralarında Mustafa Kemal Atatürk Mahallesi Organize Sanayi Bölgesi’ndeki trafo üretim fabrikasında meydana geldi. Fabrikada çalışan işçilerden Süheyb Kurt ile Engin Huz, elektrik panosundaki kabloları sökmek isterken elektrik akımına kapıldı. Olayı gören diğer işçiler durumu sağlık ve polis ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine gelen sağlık ekiplerinin yaptığı müdahalenin ardından iki işçi ambulansla Kemalpaşa Devlet Hastanesine kaldırıldı. Hayati tehlikesi bulunan Kurt, Ege Üniversitesi Hastanesine sevk edildi. Burada tedaviye alınan Kurt, bir haftadır sürdürdüğü yaşam mücadelesini kaybetti. Evli ve iki çocuk babası Süheyb Kurt’un cenazesi savcının incelemesinin ardından otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu Morguna kaldırıldı.

Olayda yaralanan Engin Huz’un sağlık durumunun iyi olduğu ve hastanede tedavisinin devam ettiği öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor. (DHA/İZMİR)

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.