TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Çelik: Ordumuzdaki hastalıkları temizledik

Adana’nın İmamoğlu İlçesi’nde AK Parti İlçe Başkanlığı olağan kongresi Avrupa Birliği Bakanı ve Baş müzakereci Ömer Çelik’in de katılımı ile gerçekleşti.

Haber Giriş Tarihi: 18.02.2018 08:38
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Çelik: Ordumuzdaki  hastalıkları temizledik

AK Parti saflarında görev değişiminin olduğunu ancak görevlerinden ayrılan yol arkadaşları ile yine aynı saflarda olduklarını belirten Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Ömer Çelik, “Türkiye ne zaman zorluğa sıkıntıya düşse, Türkiye’nin ihtiyacı olan birlik ve beraberliği sağlamak için her zaman bir adım önde olan ilçemizdir İmamoğlu. İnşallah bundan sonrasında da bu kongremizde daha ileriye hep beraber ilerleyeceğiz. Çok kıymetli arkadaşlarımız burada emek ve görev sarf ettiler. Bir görev değişimi olacak. şimdiye kadar emeği geçen tüm kardeşlerimize teşekkür ediyoruz tabiî ki yolumuz hiç bir zaman ayrılmıyor gönül gönüle hep beraber aynı sıraları paylaşarak devam edeceğiz” dedi.

Türkiye’nin hassas günler geçirdiğini ve bu önemli günlerde asla kişiler arası ayırım yapılmaması gerektiğini ifade eden Bakan Çelik; “Türkiye’nin içinden geçen problemleri gördüğümüzde en çok dikkat etmemiz gereken şey aramıza ayrılığın düşmemesidir. Afrin harekatı ile Mehmetçiğin ortaya koyduğu kahramanlığı görüyoruz. Şehitlerimiz ve gazilerimiz var. Yine dünya devletleri bize diyorlar ki siz o kadar ordunuzun içinden fetöcü asker buldunuz ve bunları ordudan uzaklaştırdınız. Peki ordunuz nasıl bu kadar güçlü ayakta durabiliyor diyorlar. Biz Türk Silahlı Kuvvetlerimizin içindeki hastalıkları uzaklaştırdık. Asker kılığına girmiş bu hainleri ordumuzdan uzaklaştırarak ordumuzu daha da güçlendirdik. Daha önce nasıl Fırat Kalkanı harekatında başarılı olduysa ordumuz Afrin harekatında da büyük bir başarı göstermektedir. Türk Silahlı Kuvvetlerinin Afrin’de kazandığı başarıyı kimse başaramaz. En çok sivil kayıplara karşı hassas mısınız? diyorlar. Ortada hiç bir sivil kayıp yokken, Mehmetçik özellikle sivil kayıplar vermemek için büyük mücadele gösterirken ve yine sınırımıza teröristler tarafından evlerimize ve camilerimize füzeler atılırken, çok sayıda vatandaşımız şehit olurken neden sivil kayıplardan bahsedilmiyordu?  İHA

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.