TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Çeşme berabere, Alaçatı mağlup 

Süper Amatör Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden Çeşme Belediyespor, evinde konuk ettiği Menderes Belediye Eğitim Kültürspor ile 1-1 berabere kalırken, Alaçatıspor ise kendi sahasındaki maçta Şirinyerspor’a 1-0 mağlup oldu

Haber Giriş Tarihi: 13.11.2017 08:04
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Çeşme berabere, Alaçatı mağlup 

Süper Amatör Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden Çeşme Belediyespor, evinde konuk ettiği Menderes Belediye Eğitim Kültürspor ile 1-1 berabere kalırken, Alaçatıspor ise kendi sahasındaki maçta Şirinyerspor’a 1-0 mağlup oldu. Çeşme Belediyespor, maçın ilk yarısında, 35. dakikada, Cahit’in attığı golle 1-0 öne geçerken, 42. dakikada yediği penaltı golü ile ilk yarıyı 1-1 berabere kapattı. Maçın ikinci yarısında her iki takımda buldukları pozisyonları gole çeviremeyince maç 1-1 sona erdi. Çeşme Belediyespor, aldığı beraberlikle, lig sıralamasında 15 puanla üçüncü sıraya geriledi. Alaçatıspor ise, kendi sahasında Şirinyerspor ile karşılaştı. Karşılaşmaya hızlı başlayan Şirinyerspor, bulduğu pozisyonları gole çeviremedi. Alaçatıspor’un Berke ile bulduğu gol ise hakem tarafından ofsayt olduğu gerekçesiyle iptal edildi. İlk yarı, her iki takımın da gol bulamaması üzerine 0-0 sona erdi. İkinci yarının 53. dakikasında, Şirinyerspor’un genç oyuncusu Şakir Dernek, golü kaydederek takımını 1-0 öne geçirdi. Maçın 65 dakikasında Alaçatıspor’dan Hakan Bayraktar, 70. dakikasında ise Fettah Tütüncü kırmızı kart görerek oyun dışı kaldılar. 80. dakikada da Şirinyerspor’dan Murat Demirel kırmızı kart gördü. Bu dakikadan sonra eksil oyuncu ile oynayan her iki takımda gol bulamayınca maç 1-0 Şirinyerspor’un üstünlüğü ile sona erdi. Alaçatıspor bu sonuçla, 10 puanla lig sıralamasında sekizinci sıraya geriledi.

“KAZANABİLECEĞİMİZ BİR MAÇTI”

Çeşme Belediyespor Teknik Direktörü Malik Gençalp, maçın ardından yaptığı değerlendirmede, hakem hatalarına vurgu yaparak, “Maçın değerlendirmesini kime sorarsanız sorun, sinkaflı bir şekilde konuşur ama ben öyle konuşmayacağım. Apaçık ortada. Maçın yardımcı hakemi faul diye bayrak kaldırıyor, hakem oyunu devam ettiriyor. Diğeri yere yatıyor, oynatıyor. Bu zamana kadar hakemlerle ilgili konuşmadım. Konuşmam da ama bu kadar da olmaz. 6 oyuncu değişiyor, kaleci 5 dakika yerde yatıyor, 3 dakika uzatma oynatıyor. Biz de takım olarak çok üretken olmadık. Bazı pozisyonlarda oyuncularım cömert davrandı. Zamanında oynamadı. Karşı takıma bazı pozisyonlarda oynama fırsatı verdiler. Her şeye rağmen kazanabileceğimiz bir maçtı. Engellediler bizi. Genç bir kardeşimiz bizi engelledi. Faulü vermedi, top döndü gitti, penaltıyı kolay verdi. Top onların eline çarptı, ‘devam’ dedi, bizim elimize çarptı, ‘penaltı’ dedi. Tabi bunlar bahane değil. Biz iyi takımız ama takımımın bu haftaki performansından memnun değilim. Bazı bahanelerin arkasına sığınmamak gerekir. Lig, uzun bir maraton. Bazı beraberlikler, galibiyetten de iyidir. İnsanların aklını başına getirmesi için bazen gerekli olabilir. Üzgünüz. Yenseydik lider olacaktık ama beraberlikle de çok şey kaybetmiş değiliz. Aynı şekilde devam edeceğiz. Bu ligin en iyi takımlarından birisiyiz. Ufak tefek kazalar olur ama kimse merak etmesin, ligin sonunda ipi göğüsleyeceğiz” diye konuştu.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.