TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

En şık gelinlik için yarışacaklar

IF Wedding Fashion İzmir 2018 – Gelinlik, Damatlık ve Abiye Giyim Fuarı kapsamında 9. kez düzenlenecek Gelinlik Tasarım Yarışması’na başvurular 1 Aralık tarihinde sona erecek. Yarışma, bu yıl da yeni tasarımcıları moda dünyasına kazandırmayı hedefliyor

Haber Giriş Tarihi: 18.11.2017 07:09
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
En şık gelinlik için yarışacaklar

İzmir Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde, İZFAŞ tarafından 16 - 19 Ocak 2018’de 12. kez organize edilecek olan IF Wedding Fashion İzmir Fuarı kapsamında bu yıl 9. kez gerçekleşecek Gelinlik Tasarım Yarışması için çalışmalar son hızıyla devam ediyor.

TEMA ‘ŞÖLEN’

Bu yıl 9. kez düzenlenen Gelinlik Tasarım Yarışması, Türk moda dünyasına genç ve yetenekli yeni tasarımcıları kazandırmayı hedefleniyor.

Geçtiğimiz yıl “Zamansız” adlı temayla düzenlenen Gelinlik Tasarım Yarışması’nda, bu yıl tema “Şölen” olarak belirlendi. Üretilen fikirlerin bir şölen havasında tasarımlara yansıması beklenen yarışmada, ayrıca görsel bir şölen de ortaya çıkacak.

Yarışma için üretilen tasarımlar, tasarımcının düşünsel zenginliği içinde bir şölene dönüşecek. Hazırlanan tasarım, giyen kişi için çok özel bir şölenle birbirini tamamlayacak.

SON BAŞVURU 1 ARALIK

9. Gelinlik Tasarım Yarışması için başvurular, 1 Aralık Saat 17.00 de sona erecek. Henüz başvurmamış tasarımcıların; katılım için http://ifwedding.izfas.com.tr/gelinlik-tasarim-yarismasi web sayfasını ziyaret etmesi gerekiyor.

6 Aralık tarihinde gerçekleşecek Ön eleme ile jüri tarafından 15 yarı finalist belirlenecek. 14 Ocak tarihinde gerçekleşecek yarı finalin ardından; 16 Ocak 2018 sahiplerini bulacak.

GEÇEN YILIN BİRİNCİSİNDEN DEFİLE

2017 yılında gerçekleşen, 380 tasarımın yarıştığı ‘Zamansız’ temalı yarışmada birinci olan Amor Gariboviç, performans defilesi hazırlayacak. Birbirinden ünlü mankenlerin katılımıyla, Gariboviç tarafından hazırlanan şık tasarımlar sektörün önemli moda temsilcilerine sunulacak. (HABER MERKEZİ)

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.