TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Engelliler unutulmadı

Türkiye Demokratik Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Yalçın Kocabıyık ve Şefkat Eli Tüm Engelliler Yardımlaşma Dayanışma Federasyonu Genel Başkanı Selahattin Şen bir araya gelerek 3 Aralık Dünya Engelliler Günü için bir takım etkinlik düzenledi

Haber Giriş Tarihi: 03.12.2016 08:59
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Engelliler unutulmadı

ONURHAN ALPAGUT

Türkiye Demokratik Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Yalçın Kocabıyık ve Şefkat Eli Tüm Engelliler Yardımlaşma Dayanışma Federasyonu Genel Başkanı Selahattin Şen, bir araya gelerek 3 Aralık Dünya Engelliler Günü için bir takım etkinlik düzenledi.

Türkiye Demokratik Dernekler Federasyonu binasında gerçekleşen etkinlikte engelliler için müzik dinletisi gerçekleştirildi. İkramlarda bulunuldu. Etkinliğe başta Türkiye Demokratik Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Yalçın Kocabıyık ve Şefkat Eli Tüm Engelliler Yardımlaşma Dayanışma Federasyonu Genel Başkanı Selahattin Şen olmak üzere İzmir AK Parti Yaşlılar Koordinasyon İl Başkanı Dursun Kartal, AK Parti Yönetim Kurulu Üyesi Ayşe Aktaş, AK Parti Konak İlçe Başkan Yardımcısı ve Sosyal Politikalar Başkanı Mustafa Vurankaya, AK Parti Konak İlçe Başkan Yardımcısı ve Çevre, Şehircilik ve Kültür Başkanı Beşir Çoban ve çok sayıda AK Parti üyesi katıldı.

"TÜM ENGELLİLERİMİZİN DÜNYA ENGELLİLER GÜNÜ KUTLU OLSUN"

Etkinlik kapsamında bir konuşma gerçekleştiren Türkiye Demokratik Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Yalçın Kocabıyık, “Bugün Dünya Engelliler günü, bu sebepten burada toplandık. Toplantımızda iktidar partisi üyeleri de sağ olsunlar bizi yalnız bırakmadılar. Yanımızda olduklarını bir kez daha göstermiş oldular. Engellilerimizi dinlediler. Tüm engellilerimizin 3 Aralık Dünya Engelliler Günü kutlu olsun” dedi.

GÖRMEYENE GÖZ DUYMAYANA KULAK OLMALIYIZ

Her fırsatta engellilerin yanında olduklarını dile getiren Şefkat Eli Tüm Engelliler Yardımlaşma Dayanışma Federasyonu Genel Başkanı Selahattin Şen ise, “Engellilerimizin yanında her zaman olacağız. Engelli günü sadece bir gün değil her gün kutlanmalıdır. Aramızda gözü görmeyen, kulağı duymayan engellilerimiz var. Görmeyenlere, göz duymayanlara kulak olmamız lazım. Toplum ve STK olarak bu bizim asıl görevimizdir. Temennimiz engellilerimizin şartlarının daha da yükseltilmesi ve onlara yardımcısı olunmasıdır” diye konuştu.

AK PARTİ ENGELLİLERİ YALNIZ BIRAKMADI

3 Aralık Dünya Engelliler Günü'nde engellileri yalnız bırakmayan AK Partili teşkilat üyeleri adına konuşan Konak AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı ve Sosyal Politikalar Başkanı Mustafa Vurankaya, “Biz engellilerimizin her zaman yanındayız. Kendimde bir engelli olduğum için engelliler ile çok iyi empati kurabiliyorum. Fakat toplumda engellilerimize, engel konuluyor. Bu engelleri kaldırabilmemiz için çeşitli etkinlikler düzenlememiz gerekiyor. AK Parti olarak engelliler için ne yapabileceğimizi tartışıyor ve onlara yardımcı olmaya çalışıyor, bir takım yardımlarda bulunuyoruz” dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.