TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Şengül’den stat çıkışı

Başkan Kocaoğlu’nun Tire Stadı açılışında yaptığı açıklamalara yanıt veren AK Parti İl Başkanı Aydın Şengül, “4 yıl boyunca susan Kocaoğlu seçimler yaklaşınca yeniden ağlamaya başladı. Anlaşılan tekrar aday olacak” dedi

Haber Giriş Tarihi: 18.04.2018 06:46
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Şengül’den stat çıkışı

AHMET TOPRAK

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nun Tire’de gerçekleşen UEFA standartlarındaki stat açılışında yaptığı açıklamaların ardından sosyal medya hesabından açıklama yapan AK Parti İzmir İl Başkanı Aydın Şengül, Başkan Kocaoğlu’nun Karşıyaka ve Göztepe statları başta olmak üzere yapmak istedikleri statların engelleyicisi olduğunu savunarak, açılan davaların bunun en somut kanıtı olduğunu belirtti. AK Partili Şengül, Başkan Kocaoğlu’nu projelerin engelleyicisi olmakla suçlarken, “4 yıl boyunca susan Kocaoğlu seçimler yaklaşınca yeniden ağlamaya başladı. Anlaşılan tekrar aday olacak. Başka şehirler üzerinden kendisine siyasi rant sağlama çabasındaki Kocaoğlu’na ağlama mevsiminin gelmesi dolayısıyla kolaylıklar diliyorum. Zira bu kapıdan ona 2019’da ekmek çıkmayacak” ifadelerini kullandı.

“AĞLAMA MEVSİMİ GELDİ”

Sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamalarla Başkan Kocaoğlu’na yönelik eleştirilerde bulunan Şengül, şunları kaydetti: “4 yıl boyunca susan Kocaoğlu seçimler yaklaşınca yeniden ağlamaya başladı. Anlaşılan tekrar aday olacak. Yıllardır bir an önce bitmesi için cansiperane çalıştığımız Göztepe ve Karşıyaka stadyumları için açtıkları davaları, sözüm ona su arıtma yatırımlarına rağmen Körfez’in yıllardır bitmeyen kokusu gibi sorunlardan bihaber konuşmasını hayretle izliyorum. Başbakanımız Sayın Binali Yıldırım’ın yıllardır stadyumların yapımı için bizzat takipçisi olduğuna kendisi de şahittir. Siyaset bu işin uygulayıcısı ve takipçisi konumda olması gerekirken Sayın Başkan, her zaman bu projelerin engelleyicisi olarak anılmıştır. Açılan davalar ve buna gösterdiği gerekçeler bunların en somut göstergesidir. Bu sebeple spora siyaseti bulaştıranın kendisi olduğunu açıkça söylemekten çekinmiyorum. Başka şehirler üzerinden kendisine siyasi rant sağlama çabasındaki Kocaoğlu’na ağlama mevsiminin gelmesi dolayısıyla kolaylıklar diliyorum. Zira bu kapıdan ona 2019’da ekmek çıkmayacak.”

Kocaoğlu’na stat tepkisi

AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya, sosyal medya hesabı üzerinden İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nu açıklamalarını hedef aldı. Kaya, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada, “İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı CHP’li Sayın Aziz Kocaoğlu şöyle demiş; ‘Kentin en işlek yerlerine, tek nefes alacağı yerlere hem Güzelyalı'ya hem de Karşıyaka'ya stat yapılmaya kalkılıyor. Bunun yanlış olduğunu bangır bangır bağırdık, dinlemediler!’ Sayın Kocaoğlu, bu stadyumların yapılmasını istemediğinizi, bunun için bangır bangır bağırmaktan da öte, davalar açıp engellemeye çalıştığınızı tüm İzmir biliyor. İstemediğinizi anlatmak için daha ne yapabilirsiniz ki zaten! İstemiyorsunuz, anladık. Bu üç stadyumun da şu andaki mevcut yerlerine yapılmasını isteyenler, kulüplerimizdir ve armalara sevdalı İzmirli hemşerilerimizdir. Eğer engellemeseydiniz, İzmir’in üç stadyumu da şimdiye kadar çoktan hizmete açılmış olurdu. Ama siz ne kadar engellemeye çalışırsanız çalışın, biz bu stadyumları yapacağımıza söz vermiştik ve yapıyoruz. Siz bangır bangır ‘istemezük yapmayın’ diye bağırdıkça biz de bangır bangır ‘yapıyoruz’ demeye, Yıldırım hızıyla İzmir’e hizmet etmeye devam edeceğiz...” ifadelerine yer verdi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.