TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Şengül’den teşkilata ‘vefa’ mesajı geldi

AK Parti İzmir İl Başkanlığı tarafından düzenlenen ‘Vefa İftarı’ programında konuşan Başkan Aydın Şengül, “Yükümüz çok ağır, hepimize çok önemli görevler düşüyor. Kendimizi ön plana çıkarırsak davaya ihanet etmiş oluruz” dedi

Haber Giriş Tarihi: 21.05.2018 11:05
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Şengül’den teşkilata ‘vefa’ mesajı geldi

AHMET TOPRAK

AK Parti İzmir İl Teşkilatı, Ramazan dolayısıyla düzenlenen “Vefa İftarı” programında bir araya geldi. İl Başkanlığı binasının bahçesinde düzenlenen iftar, Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başladı. İftara katılanlar, orucunu açtıktan sonra hoca eşliğinde şükür duası yaptı. İftara, AK Parti İzmir Milletvekili Aday Adayı Sanatçı İbrahim Tatlıses ve çok sayıda partili katıldı. AK Parti İzmir’de partiye kuruluşundan bu yana emek vermiş isimleri bir araya getiren iftar programında yaptığı konuşmasında teşkilata önemli mesajlar veren AK Parti İzmir İl Başkanı Aydın Şengül, “Bu coğrafyada mazlumların sesi oluyoruz. Bunu da liderimizle birlikte gerçekleştiriyoruz. Çok detaya girmeye gerek yok. Yükümüz çok ağır, hepimize çok önemli görevler düşüyor. Kendimizi ön plana çıkarırsak davaya ihanet etmiş oluruz” dedi.

“HEPİMİZE ÖNEMLİ GÖREVLER DÜŞÜYOR”

AK Parti İzmir İl Başkanı Aydın Şengül, iftar programında yaptığı konuşmada, Vefa İftarı’nda 16 yıldan bu yana AK Parti teşkilatlarında görev almış kişileri bir arada görmekten çok mutlu olduğunu söyledi. Şengül, “Geçen süreç içinde uzun yıllar koşturdunuz, gecenizi gündüze kattınız, elinizden geleni yaptınız. Bu süreç sonunda bazen aktif görevlerde olduk. Bazen de dışında. Dışında olduğumuzda ‘Bize nasıl bakıyorlar’ diye hiç umursamadık. Ben liderimi seviyorum. Türkiye’yi seviyorum. Gerisinin hiç önemi yok. Herkes hata yapabilir, hataları göz ardı ederek dava için hizmet etmek gerekmektedir. AK Parti’ye gönül vermiş kişilerin talimat beklemeden dava için çalışması gerekmektedir. Bizim bağımsızlık mücadelemiz halen devam ediyor. Gelecekte çocuklarımıza müreffeh bir Türkiye bırakmak istiyorsak daha da çalışmalıyız. Bu coğrafyada mazlumların sesi oluyoruz. Bunu da liderimizle birlikte gerçekleştiriyoruz. Çok detaya girmeye gerek yok. Yükümüz çok ağır, hepimize çok önemli görevler düşüyor. Kendimizi ön plana çıkarırsak davaya ihanet etmiş oluruz” şeklinde konuştu.

“HAKKIMIZ HELAL OLSUN”

AK Parti’nin İzmir’deki kurucu il başkanı ve 22. dönem AK Parti İzmir Milletvekili İsmail Katmerci ise, 2001’de yola çıktıklarında buraya geleceklerini hayal bile edemediklerini söyledi. Siyasetin çok zor bir iş olduğunu ifade eden Katmerci, “Burada hepimizin siyasetle ilgili hatırası var. Bu günlere hep beraber geldik. Hepimizin hakları AK Parti’ye helal olsun” ifadelerini kullandı.

AK Parti 24. Dönem Milletvekili Ali Aşlık da, bugüne kadar Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın AK Parti’yi taşıdığını dile getirdi. Bundan sonra ise çok çalışarak Erdoğan'ı teşkilatların taşıması gerektiğini vurgulayan Aşlık, “Bugüne kadar genel başkanımız bizi taşıdı. Bundan sonra da biz onu taşıyalım. Daha güzel işlere imza atsın." dedi.

Foto altı: AK Parti İzmir’de partiye kuruluşundan bu yana emek vermiş isimleri Vefa İftarı’nda bir araya getiren Şengül, teşkilata önemli mesajlar verdi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.