TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Epic Fair Red Bull Music ile buluşuyor

İzmir’in ilk ve tek bağımsız müzik festivali Epic Fair, bu yıl Red Bull Music sahnesine ev sahipliği yapıyor

Haber Giriş Tarihi: 19.04.2018 06:32
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Epic Fair Red Bull Music ile buluşuyor

NEŞE YAVUZ

21 Nisan’da İzmir Kültürpark içerisindeki eski Kübana ve Ada Gazinoları’nda kurulacak üç ayrı sahnede gerçekleşecek festival ilk kez yerli müzisyenlerin yanı sıra yurtdışından gelen müzisyenleri de ağırlayacak.

İlki 2016 yılında düzenlenen Epic Fair festivali, Pübliko ve Apeiron Collective iş birliğiyle gerçekleşecek. Geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi binlerce müzikseveri konuk etmeye hazırlanan Epic Fair, iyi müziği ferah bir atmosferle buluşturmayı hedefliyor.

Epic Fair festivali bu yıl üç ayrı sahneyle müzikseverlerin karşısına çıkıyor. Sahnelerden birinin kürasyonunu Red Bull Music üstlenecek. Red Bull Music sahnesinde, Red Bull Warm Up serisindeki performansı ile tanınan İdil Meşe ve sevilen beatmaker Da Poet’in ortak projesi Rain Lab, Ati ve Aşk Üçgeni, Alpman (DJ Set), The Flabbies ve kendine has üslubuyla yeni nesil hip hop sahnesinin dikkat çekici isimlerinden Ethnique Punch yer alıyor.

FESTİVALİN YABANCI SESLERİ

Bu yıl Epic Fair yerli sahnenin öne çıkan isimlerinin yanı sıra ilk kez yabancı müzisyenleri de ağırlıyor. Festivalin ithal konukları ise, usta saksafon sanatçısı The Heliocentrics ile sahne alacak Orlando Julius, dünyanın farklı coğrafyalarından folklorik sesleri yeni nesil psikedeliya anlayışı ile harmanlayan Flamingods ve İsveçli post-punk grubu Viagra Boys olacak.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.