TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Ergenç’ten ‘yeni nesil patronlara’ öneriler

Günümüzde özellikle iletişim ve bilgi teknolojilerinin ilerlemesiyle iş yapma biçimleri de buna paralel olarak geliştiğini ifade eden Liderlik Okulu kurucusu ve Kişisel Gelişim Mentoru Erkut Ergenç, yeni nesil patronlara önerilerde bulundu

Haber Giriş Tarihi: 20.04.2018 06:51
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Ergenç’ten ‘yeni nesil patronlara’ öneriler

ALİ TAYDAŞ

İş yapma biçimlerinin değişmesiyle birlikte günümüzde işletmeleri işleten yönetici ve patronlarında bu iş yapma biçimlerinin de değiştiğini belirten Ergenç, “Özellikle geçmiş kuşaktan gelen günümüz patronları bu hızlı değişime ayak uydurmakta zorlanabiliyorlar. Bu değişikliğe uyum sağlayabilen patronların gerçekten çok başarılı olduğunu görüyoruz. Artık insanlar bir mesaja çok farklı kanallardan maruz kalabiliyor. Birçok iş adamına baktığınızda sosyal medya araçlarını çok etkin kullandığını görüyoruz. İş adamları instagramda günlük hayatlarında normalde patronun görünmek istemeyeceği şekilde hikaye atabiliyor. Doğal aile olduklarını, doğal hallerini takipçileriyle paylaşabiliyorlar. Yine aynı şekilde iş adamları yine kendi hayat tecrübelerini belki yaşadığı olayları bir Youtube kanalı açarak takipçilerine paylaşabiliyorlar. İş adamlarının bu alanda çalışmalar yaptığını görüyoruz bunların bir kısmı doğal ilerliyor, bir kısmı çeşitli ajans ve diğer yöntemlerle de yapılabiliyor” dedi.

DİJİTAL ARAÇLARI İYİ KULLANIN

Bu minimalde iş adamlarının, patronların neler yapması gerektiği hakkında öneride bulunan Ergenç, “Özellikle dijital araçları iyi kullanmaları gerektiğini söyleyebilirim. En başta akıllı telefonlarını etkin bir şekilde kullanmalarını tavsiye ediyorum. Telefon sohbet aracı değil bir iletişim aracıdır. Sadece sosyal medya hesaplarını takip etmek için değil işleriyle ilgili kısımları da günümüzde artık mobil cihazlar üzerinden takip edebilirler” şeklinde konuştu. Patronlar için bir başka dijital araç tavsiyesinde bulunan Ergenç, günümüz dünyasında cep defteri tutmanın yazılı hale getirmenin kullanışlı olmadığını vurgulayarak, “Dijital ajandaları öneriyorum. Her cihazdan ulaşabileceğiniz uygulamalar mevcut” dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.