TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Esnaf hüsrana uğradı

Sevgililer Günü Karşıya Esnafa bekleneni vermedi. Yapılan kampanya ve ucuzluklara rağmen fiyatları yüksek bulan vatandaşlar mağazaların önünden bile geçmedi

Haber Giriş Tarihi: 16.02.2018 07:29
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Esnaf hüsrana uğradı

ONURHAN ALPAGUT

Her sene 14 Şubat Günü çiftlerle dolan Karşıyaka Çarşı bu sene boş kaldı. Mağazalarda yüzde 70’e varan indirim yapılırken, buna rağmen alışveriş istenen düzeyde olmadı. Esnaf bu sene Sevgililer Günü’nden bekleneni bulamadı.

ÇARŞI BOŞ KALDI

Büyüklü, küçüklü tüm mağazalarda güne özel kampanya ve indirimler vardı. Birçok ürün piyasa fiyatının çok altına satılırken, yine rağbet görmedi. Gülün normal günlerde adedi 1 liraya satılırken, Sevgililer Günü’nde bu rakam 10 TL’yi buldu. Sevgililer Günü’ne özel kalpli balonlar ise 20 TL’den alıcısını aradı. Vatandaş, yüksek fiyatlar yüzünden alışveriş yapmadı.

FİYATLAR YÜKSEK GELDİ

Tezgahlarda yer alan rakamların yüksek olmasından şikayet eden vatandaşlar, “Gülden, parfüme kadar her şeyin fiyatı yüksek. Hele ki kozmetik ürünleri ithal olmasından dolayı fiyatlar uçuk düzeyde. Bir yerde çift olarak yemek yemenin maliyeti en az 50 TL. Cebimizdeki paranın alım gücü her geçen gün düşerken, fiyatlar aksi yönde sürekli yukarı seyrediyor. Hal böyle olunca bizde istediğimiz her şeyi alamıyoruz, artık bazı şeyleri yapmak cidden lüks hale geldi” dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.